Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
25 października 2013
LeonGrande: Fakt faktem karny jak nic, w tym wypadku Legia zostala oszukana.
Obiektywnie dla mnie też 11, obrońca nadzwyczajnie nie trafił w piłkę i przewalił zawodnika Legii.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
25 października 2013
NuTiiiiii: LeonGrande: Fakt faktem karny jak nic, w tym wypadku Legia zostala oszukana.Obiektywnie dla mnie też 11, obrońca nadzwyczajnie nie trafił w piłkę i przewalił zawodnika Legii.
Ja rowniez na to spogladam obiektywnie , Legia mi zwisa i powiewa, ale karny powinien byc.
Coz, ciekawe czy zdobeda chociaz bramke w tej edycji
NuTiiiiii
25 października 2013
LeonGrande: Ja rowniez na to spogladam obiektywnie , Legia mi zwisa i powiewa, ale karny powinien byc.
Coz, ciekawe czy zdobeda chociaz bramke w tej edycji
Trabzon u siebie pykną, Apollon mogą też zdobyć i w takiej formie Lazio może remis będzie - zatem 7 pkt widać
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
25 października 2013
Hehe przez fb i inne pierdoły nie grałem kilka dni, oka idę przed kabaretami jeszcze na bet spojrzeć
:D