Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
17 września 2013
Enkido: Zapomniałeś kupić czy jak?
Pominąłem jednego zawodnika, ale whatever co tu płakać nad rozlanym mlekiem.
Konto usunięte: estem na milion procent pewny ze tylko to spotkanie nie wejdzie z meczow ktore wkleilem w temacie buka xD
ehhh 13zł poszło, ale w grze kupon za 7zł gdzie do wyjęcia około 190
---
dobra lecę jakaś ekipa z Cadriff leci :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
18 września 2013
W sumie mecz przyjaźni dziś na Camp Nou :D
Piłkarsko Ajax to 2 liga w Europie, ale kiedyś to mieli pakę :
Edwin van der Sar – Michael Reiziger, Danny Blind (kapitan), Frank Rijkaard, Frank de Boer – Clarence Seedorf (54' Nwankwo Kanu), Edgar Davids, Finidi George, Ronald de Boer – Jari Litmanen (69' Patrick Kluivert), Marc Overmars
skład z finału LM, rok 95 against AC Milan
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
18 września 2013
Oby wróżka miała rację
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Kombatant
18 września 2013
NuTiiiiii: Edwin van der Sar – Michael Reiziger, Danny Blind (kapitan), Frank Rijkaard, Frank de Boer – Clarence Seedorf (54' Nwankwo Kanu), Edgar Davids, Finidi George, Ronald de Boer – Jari Litmanen (69' Patrick Kluivert), Marc Overmars
Kazdy wybitny , teraz juz coraz rzadziej z Ajaxu odchodza perelki jakies, ostanita taka perelka byl bodajze Suarez
NuTiiiiii
18 września 2013
Konto usunięte: Kazdy wybitny , teraz juz coraz rzadziej z Ajaxu odchodza perelki jakies, ostanita taka perelka byl bodajze Suarez
Błaszczu i Lewy zagrają od pierwszych minut.
------
no i skład Blaugrany :
Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi and Neymar
NuTiiiiii
18 września 2013
Enkido: Widzę parę osób postawiło na Aubameyanga, a on na ławce zacznie
No właśnie a mogłem dać Benzeme zamiast niego ehhh - poszalał w lidze a teraz nie ma dla niego miejsca. Laskowski i Juskowiak, aż dziwne że Szpaka nie dali żeby się podniecał Lewym
NuTiiiiii
18 września 2013
Enkido: Ja mam na dziś Lewego i Mkhitaryana z BVB, Cecha i Oscara z Chelsea oraz Godina z Atletico.
a ja nie pamiętam dokladnie, ale na pewno Messi na kapitanie
---
De Boer i Bojan ładnie przyjęci na Camp Nou