lista tematów
Liga Mistrzów strona 1 z 2
W dodatku UEmaFiA będzie pewnie chciałą sobie zrobić wymarzony finał gran derbi. Zobaczymy czy będą jakieś kontrowersje w meczu Barcelona - Milan :)

Ja z racji bycia Milanistą mam nadzieję że nie będzie :-)
Allegri plan na barcę ma, co wiemy po pierwszym meczu ale obawiam się zmniejszenia koncentracji przez samych graczy Milanu.
Sercem stawiam na Milan że to on wygra ( jak co rok ) ale rozum mi podpowiada że Juventus może namieszać bo mają ogarnięty zespół.
Allegri plan na barcę ma, co wiemy po pierwszym meczu ale obawiam się zmniejszenia koncentracji przez samych graczy Milanu.
Sercem stawiam na Milan że to on wygra ( jak co rok ) ale rozum mi podpowiada że Juventus może namieszać bo mają ogarnięty zespół.
Barcelona nie przejdzie Milanu :)
kto wygra .. w sumie w tym roku mega ciśnienie ma Real na wygraną, wszystko zależy jak pójdzie losowanie
w finale widzę Real, Bayern i Juve - między nimi powinna się rozegrać gra o puchar
kto wygra .. w sumie w tym roku mega ciśnienie ma Real na wygraną, wszystko zależy jak pójdzie losowanie
w finale widzę Real, Bayern i Juve - między nimi powinna się rozegrać gra o puchar
...Ignorance is bliss...
Obstawiam Galaktycznych, bo to mój klub, ale coś mi się wydaje, że wygra Juve (drugi mój ul. klub) O,o
HollywoodUndead: MIMSSON1994: Ciche nadzieje pokladane w Barcelonie No i nie zawiodłeś się :) Liczę na finał REAL - BARCELONA to dopiero było by wydarzenie!
Ja niezbyt. Definitywnie wolałbym Real - Juve lub Real - Bayern. Bo nie chce znowu oglądać porażki Barcelony, poza tym Barcelona nie dojdzie do finału.. Spotkają Juve/Bayern i salut.. W sumie Real jak spotka Bayern to też niezbyt optymistycznie dla Galaktycznych się to zapowiada.