Terminarz Naszych Szczypiornistów.
12 stycznia 2013
15:45 Serbia – Korea Południowa
18:00 Słowenia – Arabia Saudyjska
20:15 Polska – Białoruś
14 stycznia 2013
15:45 Korea Południowa – Słowenia
18:00 Białoruś – Serbia
20:15 Arabia Saudyjska – Polska
15 stycznia 2013
15:45 Korea Południowa – Białoruś
18:00 Serbia – Arabia Saudyjska
20:15 Słowenia – Polska
17 stycznia 2013
15:45 Słowenia – Białoruś
18:00 Arabia Saudyjska – Korea Południowa
20:15 Polska – Serbia
19 stycznia 2013
15:45 Białoruś – Arabia Saudyjska
18:00 Polska – Korea Południowa
20:15 Serbia – Słowenia
jakie szanse dajecie naszym na zajęcie dobrego miejsca .
pozostałe Grupy.
Grupa A Brazylia, Czarnogóra, Tunezja, Argentyna, Niemcy, Francja.
Grupa B (Sevilla): Chile, Rosja, Katar, Islandia, Macedonia, Dania
Grupa D (Madryt): Australia, Egipt, Algieria, Węgry, Chorwacja, Hiszpania.
lista tematów
Mistrzostwa świata w piłce ręcznej 2013 strona 41 z 50
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

ale kurde jak widzę tabelkę na livesports.pl to tam Francuzi na pierwszym miejscu
ale pewnie pomyłka
ale pewnie pomyłka
dzisiejszy rozkład jazdy:
Białoruś - Arabia 1
Egipt - Australia 1
Polska - Korea 1
Hiszpania - Chorwacja 1
Serbia - Słowenia 1
Węgry - Algieria 1
Białoruś - Arabia 1
Egipt - Australia 1
Polska - Korea 1
Hiszpania - Chorwacja 1
Serbia - Słowenia 1
Węgry - Algieria 1
Znane są już niektóre pary 1/8 :
Dania - Tunezja
Islandia - Francja
Niemcy - Macedonia
Brazylia - Rosja
Wychodząc z 1-2 miejsca w grupie nasi trafiliby Algierię/Węgry. Jeśli zajmiemy 2 miejsce to w 1/4 trafiamy na Danię/Tunezję.
Dania - Tunezja
Islandia - Francja
Niemcy - Macedonia
Brazylia - Rosja
Wychodząc z 1-2 miejsca w grupie nasi trafiliby Algierię/Węgry. Jeśli zajmiemy 2 miejsce to w 1/4 trafiamy na Danię/Tunezję.

fajna para, Islandia nie jest bez szans jak się zepną :)
tutaj będzie ciekawie, trzymam kciuki za Macedonię :) Niech Lazarov rozstrzela Niemców.
dokładnie, dlatego zajebiście by było zająć pierwsze miejsce w grupie ... bo inaczej wg mnie w ćwierć finale z Danią za dużych szans nie mamy, oczywiście zakładając, że przejdziemy drugą rundę, bo jeśli wyjdziemy z 3 miejsca to kiepsko to widzę.
Konto usunięte: tutaj będzie ciekawie, trzymam kciuki za Macedonię :) Niech Lazarov rozstrzela Niemców.
Też jestem za Macedonią :D
Konto usunięte: dokładnie, dlatego zajebiście by było zająć pierwsze miejsce w grupie ... bo inaczej wg mnie w ćwierć finale z Danią za dużych szans nie mamy, oczywiście zakładając, że przejdziemy drugą rundę, bo jeśli wyjdziemy z 3 miejsca to kiepsko to widzę.
No tak co z tego, że zajmiemy 2 miejsce i przykładowo Węgry jak potem trafiamy na Danię to już chyba lepiej z 3 miejsca i przy wygranej Chorwatów (myślę, że pojadą Hiszpanię) zagrać z gospodarzami i później trafiamy na Niemcy/Macedonie.
Oczywko najlepsze 1 miejsce, gramy sobie z Algierią/Egiptem i w 1/4 Rosja/Brazylia - do przejścia zespoły.
No, ale żeby zająć 1 miejsce w grupie musiałby dziś stać się cud. Szkoda, że nie wygraliśmy dwoma z Serbią lub chociaż głupi remis ze Słowenią.

dla mnie Dania na tą chwilę to główny kandydat do złota, są chyba bardziej regularni od Francuzów.
ja właśnie na odwrót, myślę, że gospodarze dziś wygrają :)
Konto usunięte: Oczywko najlepsze 1 miejsce, gramy sobie z Algierią/Egiptem i w 1/4 Rosja/Brazylia - do przejścia zespoły.
no to by była drabinka bajka ..
NuTiiiiii: No, ale żeby zająć 1 miejsce w grupie musiałby dziś stać się cud. Szkoda, że nie wygraliśmy dwoma z Serbią lub chociaż głupi remis ze Słowenią.
a właśnie co musi się stać ? bo teraz mi się nie chce tego analizować :D
Konto usunięte: dla mnie Dania na tą chwilę to główny kandydat do złota, są chyba bardziej regularni od Francuzów.
Dla mnie też

Zobaczymy, ściany pewnie będą mocno pomagać wiadomka lubię Hiszpanów, ale mam przeczycie że przegrają.
Módlmy się

Polacy muszą pokonać jak najwyżej Koreę bo z 3 zainteresowanych drużyn mamy najgorszy bilans, no i oczywko Serbia ma wygrać ze Słowenią 1 bramką rezultatem niższym niż 25:24.
Najgorszy dla nas scenariusz to wygrana Serbów 1 bramką, ale wyżej niż nasz wynik np. 30:29 to wtedy obojętnie jak pokonując Azjatów zajmujemy 3 miejsce w grupie.

aa, ale moim zdaniem Serbia wygra dość spokojnie ze Słowenią, to wtedy oni pierwsze miejsce tak, my 2 a Słowenia 3 tak ?

to duża sensacja, przecież oni przechodzą kryzys podobny do naszego :)