Grinch
Grinch
  23 октября 2012 (pierwszy post)
UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2012/2013 - faza grupowa

PODZIAŁ NA GRUPY :

Finał odbędzie się na Wembley w Londynie ze względu na jubileusz angielskiej federacji,
która w 2013 roku będzie obchodziła 150-lecie.

Temat do dyskusji o tym co się dzieje w okół Ligi Mistrzów.
Gutek909
Gutek909
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gra Barcelony jest już bezproduktywna.

fan Barcy i to zauważył ? ;D
Barca ma szczególnie zajebistą obronę, w każdym meczu traci bramkę ;D
kuba92762
kuba92762
  7 ноября 2012
Ale Messiego wyciągnął...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 ноября 2012
cały czas
Forster już na Camp Nou się pokazał
No jest Gerrard i Cesc, Pique uważaj na kontuzję 261d
tego meczu nie trzeba wygrać za wszelką cenę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Barca ma szczególnie zajebistą obronę,

No zima to powinni poszukac obronców, podobno Glowacki bedzie do wyciagniecia xD
kuba92762
kuba92762
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fan Barcy i to zauważył ? ;D Barca ma szczególnie zajebistą obronę, w każdym meczu traci bramkę ;D

Sympatyk bardziej z sentymentu do Kluiverta i sympatii do Messiego:D
No w pierwszej połowie tu zasnąłem. Nie wiem czy zmęczenie, czy mecz aż tak nudny:P
Jedno jest pewne, Barca nie przegra, ale już nie zachwyca.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jedno jest pewne, Barca nie przegra, ale już nie zachwyca.

Bo każdy skupia się na kopiowaniu Chelsea - autopek i byle nie przegrać, a nuż z przodu coś wpadnie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jedno jest pewne, Barca nie przegra, ale już nie zachwyca.

bo ile może cieszyć bezproduktywne podawanie piłki od nogi do nogi ? ;D
Konto usunięte
Konto usunięte: No zima to powinni poszukac obronców, podobno Glowacki bedzie do wyciagniecia xD

mają Pique, on na równi :crylol:

tak serio to dopiero ten mecz włączyłem.
Kombatant
Kombatant
  7 ноября 2012
Enkido
Enkido: Bo każdy skupia się na kopiowaniu Chelsea - autopek i byle nie przegrać, a nuż z przodu coś wpadnie

Glupie tlumaczenie niemocy Barcy. To jest po prostu tez sposob na to by nie przegrac meczu, taktyka, strategia, wazne ze pilka jest w grze, przeciez ani Chelsea ani Celtic pilki ciagle nie wykopywali poza stadion zeby czas uplywal. Trzeba byc naprawde trenerem idiota zeby ustawic ofensywnie duzo slabszy zespol przeciwko takiej Barcie.
kuba92762
kuba92762
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ile może cieszyć bezproduktywne podawanie piłki od nogi do nogi ? ;D

Zawsze fajnie popatrzeć jak w dziada z Ronaldo grają:D
Ale z tego co oglądam to aż dziś się wkuwilem:P
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 ноября 2012
Spokojnie Gutek martw się o Real bo nie wiadomo czy wyjdą z grupy o miejsce Barcy w grupie jestem pewien, będzie 1 :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze fajnie popatrzeć jak w dziada z Ronaldo grają:D Ale z tego co oglądam to aż dziś się wkuwilem:P

Ty już nie gadaj tylko na snookera wbijaj niedługo 261d
Kombatant
Kombatant
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mają Pique, on na równi

To ten co sie zakochał w Zlatanie xD
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ile może cieszyć bezproduktywne podawanie piłki od nogi do nogi ? ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: tak serio to dopiero ten mecz włączyłem.

Aha, nie mam pytań :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Glupie tlumaczenie niemocy Barcy. To jest po prostu tez sposob na to by nie przegrac meczu, taktyka, strategia, wazne ze pilka jest w grze, przeciez ani Chelsea ani Celtic pilki ciagle nie wykopywali poza stadion zeby czas uplywal. Trzeba byc naprawde trenerem idiota zeby ustawic ofensywnie duzo slabszy zespol przeciwko takiej Barcie.

Jakiej niemocy? W strzałach celnych jest 1-7, Celtic ma farta i tyle
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  7 ноября 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Spokojnie Gutek martw się o Real bo nie wiadomo czy wyjdą z grupy o miejsce Barcy w grupie jestem pewien, będzie 1 :)

nie mam się o co martwić Nutii ;)

ale porównywać grupę Realu do grupy Barca to kpina ;D
kzyhu
kzyhu
  7 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Glupie tlumaczenie niemocy Barcy. To jest po prostu tez sposob na to by nie przegrac meczu, taktyka, strategia, wazne ze pilka jest w grze, przeciez ani Chelsea ani Celtic pilki ciagle nie wykopywali poza stadion zeby czas uplywal.

d83ddc4d

no ale jak to mówią , złej baletnicy... :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.