WueRZet
WueRZet
  21 июля 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aż się tutaj prosi głupia odpowiedź ale się powstrzymam

No wiem, skup się lepiej na podziwianiu białego rumaka :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  30 июля 2012
zwracam honor Nuti , sprawdziłem na stronie oficjalnej i Polak ma wystartować o 17:26 naszego czasu d83ddc34
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zwracam honor Nuti , sprawdziłem na stronie oficjalnej i Polak ma wystartować o 17:26 naszego czasu

d83ddc4d

Ale koń zawadził i dżokej zleciał d83ddc0e
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  30 июля 2012
haha ładnie gość wyebał się z konia :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: haha ładnie gość wyebał się z konia

"Zwalił" się z konia :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  30 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale koń zawadził i dżokej zleciał

a koń gdzieś tam w las spierdzielił , musieli go gonić :D d83ddc34
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja 607 miejsce, no ale dwóch meczów nie obstawiałem gdybym je obstawiał to bym miał 10 pkt więcej

Ja też 2 spotkań nie obstawiłem i jestem gdzieś w 15 setce :ninja:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a koń gdzieś tam w las spierdzielił , musieli go gonić :D

:rotfl:
Ciekawe, że co przeszkoda to koń dotyka tych kwiatków posadzonych na niej d83ddc34
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 июля 2012
O ten kompleks wodny trudny, to właśnie tam ten koń usiadł na domku :D d83ddc34
Gutek909
Gutek909
  30 июля 2012
ale sie wkuwilełem. Oglądam sobie mecz naszych z wczoraj, już końcówka 3 seta a tu nagle jakaś reklama się wpieprzyła i od nowa transmisja. no kuwa mać. a nie można se tak przesunąć z początku aż do 4 seta lol idioci
KorasPL
KorasPL
  30 июля 2012
Jak dla mnie to najlepsza trasa do krossu jaka widzialem na IO.Swietnie to angole przygotowali:)
Gutek909
Gutek909
  30 июля 2012
Enkido
Enkido: Ja też 2 spotkań nie obstawiłem i jestem gdzieś w 15 setce

no ja tylko dokładnie nie trafiłem USA - Serbia ;)
kzyhu
kzyhu
  30 июля 2012
na razie jesteśmy na 18 miejscu w klasyfikacji medalowej wraz z Kolumbią , Kubą i Tajwanem

kzyhu
kzyhu
  30 июля 2012
Eurosport teraz daje powtórki z wioślarstwa :and:

Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 июля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tylko dokładnie nie trafiłem USA - Serbia

Ja dokładnie trafiłem tylko BRA - TUN, za 1 pkt POL - ITA i AUS - ARG. USA - SER - 0 pkt. Pozostałych nie zatypowałem
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.