WueRZet
WueRZet
  21 lipca 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
KorasPL
KorasPL
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wypluj te słowa ;d

Mam zle przeczucia co do tego meczu ale moze sie myle .Wiadomo ich gra zaczyna sie od zagrywki.To chyba najlepiej serwujacy zespol na swiecie.Druga sprawa ze zagrywka to kwestia dnia.Wiadoma sprawa jest rowiez ze sama zagrywka meczu sie nie wygra musza zadzialac inne elementy .Mimo wszystko mamy bardziej zbilansowana druzyne choc wyjatkowo nam nie leza rodacy Anastasiego.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gólnie ostatnie mecze dopiero o 23 naszego czasu :P trochę dziwne, bo tylko godzina różnicy, więc mecz u nich o 22, trochę późna godzina.

no wczoraj oglądałm Brazylia - Turcja 3:2 - coś pod 2.00 w nocy :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Aus - Arg 0-3 USA - Serb 3-2 Wło - Pol 1-3 Bra - Tun 3-0

USA- Serb 3:0
Wło - Pol 1:3
Bra - tur 3:0
Aus - Arg 0:3

---

w innym typerze na strnie TREFLA - > na razie 100 % trafionych :D
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2012

jezuu jaka padake gre
oby w bólach wygrała

...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2012

przełam ja teraz !!!!!!!!!!
dajcie jakas motywująca reklame !! - prostamol lub coś

...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam zle przeczucia co do tego meczu ale moze sie myle .Wiadomo ich gra zaczyna sie od zagrywki.To chyba najlepiej serwujacy zespol na swiecie.Druga sprawa ze zagrywka to kwestia dnia.Wiadoma sprawa jest rowiez ze sama zagrywka meczu sie nie wygra musza zadzialac inne elementy .Mimo wszystko mamy bardziej zbilansowana druzyne choc wyjatkowo nam nie leza rodacy Anastasiego.

no ja mam to samo.. Zaytsev, Travica, Savani, Łasko. Tam bodajże z pierwszej 6 tylko Birarelli ma flota.. stosunek 5 do 1 robi wrażenie. U nas tutaj jest 3 do 3. Tylko, że Włosi wirtuozami w przyjęciu nie są. Obstawiam, że wszystkie floty będą szły w Zaytseva żeby go obciążyć przyjęciem. Myślę, że dziś kluczem może być dobry blok. Nie mogę się już doczekać tego meczu, pewne jest, że pod siatką będą spiny i to wielkie ;D
kzyhu
kzyhu
  29 lipca 2012

na Eurosporcie tez teraz dają mecz Radwańskiej

KorasPL
KorasPL
  29 lipca 2012

W sumie jak pokona Georges to do polfinalu droga wolna.

RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2012

a F1 ktos ogląda ;>

...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  29 lipca 2012

a w kadrze Rosji na te Igrzyska jest nieśmiertelny Tietiuchin , 37 lat :mrgreen:

kzyhu
kzyhu
  29 lipca 2012
RexMundi
RexMundi: a F1 ktos ogląda ;>

chyba tylko najwięksi fani :) całkiem zapomniałem , że w ten weekend też jeżdża
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie jak pokona Georges to do polfinalu droga wolna.

taaa
tyle tylko że Agnieszka wyszła odbębnić pierwszego seta a Niemka wygrać
...Ignorance is bliss...
KorasPL
KorasPL
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja mam to samo.. Zaytsev, Travica, Savani, Łasko. Tam bodajże z pierwszej 6 tylko Birarelli ma flota.. stosunek 5 do 1 robi wrażenie. U nas tutaj jest 3 do 3. Tylko, że Włosi wirtuozami w przyjęciu nie są. Obstawiam, że wszystkie floty będą szły w Zaytseva żeby go obciążyć przyjęciem. Myślę, że dziś kluczem może być dobry blok. Nie mogę się już doczekać tego meczu, pewne jest, że pod siatką będą spiny i to wielkie ;D

Oczywisie trzeba zagrywac na Zaytseva. W przyjeciu jak napisales jest leszczem.Mamy przewage w grze kombinacyjnej .Wlosi graja mimo wszystko schematyczna siatkowke.Zobaczymy jak to bedzie.
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2012

kuva przełam ją tera :and:
bądź jak Roger

...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywisie trzeba zagrywac na Zaytseva. W przyjeciu jak napisales jest leszczem.Mamy przewage w grze kombinacyjnej .Wlosi graja mimo wszystko schematyczna siatkowke.Zobaczymy jak to bedzie.

no oby wygrali, bo ten mecz jest bardzo ważny. Choć w sumie jeśli przegrają to nic sie nie stanie, oprócz tego, że będę wkurzony :mrgreen: najważniejszy będzie ćwierćfinał..
smencikk
smencikk
  29 lipca 2012

Nawet reklamy przestali puszczać :szok:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.