lista tematów
XXX Letnie Igrzyska Olimpijskie - Londyn 2012 strona 52 z 413
Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).
Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :
W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.
Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:
Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x
Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.
Temat do ogólnej dyskusji
Mam zle przeczucia co do tego meczu ale moze sie myle .Wiadomo ich gra zaczyna sie od zagrywki.To chyba najlepiej serwujacy zespol na swiecie.Druga sprawa ze zagrywka to kwestia dnia.Wiadoma sprawa jest rowiez ze sama zagrywka meczu sie nie wygra musza zadzialac inne elementy .Mimo wszystko mamy bardziej zbilansowana druzyne choc wyjatkowo nam nie leza rodacy Anastasiego.
Konto usunięte: gólnie ostatnie mecze dopiero o 23 naszego czasu :P trochę dziwne, bo tylko godzina różnicy, więc mecz u nich o 22, trochę późna godzina.
no wczoraj oglądałm Brazylia - Turcja 3:2 - coś pod 2.00 w nocy :D
USA- Serb 3:0
Wło - Pol 1:3
Bra - tur 3:0
Aus - Arg 0:3
---
w innym typerze na strnie TREFLA - > na razie 100 % trafionych :D
...Ignorance is bliss...
przełam ja teraz !!!!!!!!!!
dajcie jakas motywująca reklame !! - prostamol lub coś
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: Mam zle przeczucia co do tego meczu ale moze sie myle .Wiadomo ich gra zaczyna sie od zagrywki.To chyba najlepiej serwujacy zespol na swiecie.Druga sprawa ze zagrywka to kwestia dnia.Wiadoma sprawa jest rowiez ze sama zagrywka meczu sie nie wygra musza zadzialac inne elementy .Mimo wszystko mamy bardziej zbilansowana druzyne choc wyjatkowo nam nie leza rodacy Anastasiego.
no ja mam to samo.. Zaytsev, Travica, Savani, Łasko. Tam bodajże z pierwszej 6 tylko Birarelli ma flota.. stosunek 5 do 1 robi wrażenie. U nas tutaj jest 3 do 3. Tylko, że Włosi wirtuozami w przyjęciu nie są. Obstawiam, że wszystkie floty będą szły w Zaytseva żeby go obciążyć przyjęciem. Myślę, że dziś kluczem może być dobry blok. Nie mogę się już doczekać tego meczu, pewne jest, że pod siatką będą spiny i to wielkie ;D
Konto usunięte: no ja mam to samo.. Zaytsev, Travica, Savani, Łasko. Tam bodajże z pierwszej 6 tylko Birarelli ma flota.. stosunek 5 do 1 robi wrażenie. U nas tutaj jest 3 do 3. Tylko, że Włosi wirtuozami w przyjęciu nie są. Obstawiam, że wszystkie floty będą szły w Zaytseva żeby go obciążyć przyjęciem. Myślę, że dziś kluczem może być dobry blok. Nie mogę się już doczekać tego meczu, pewne jest, że pod siatką będą spiny i to wielkie ;D
Oczywisie trzeba zagrywac na Zaytseva. W przyjeciu jak napisales jest leszczem.Mamy przewage w grze kombinacyjnej .Wlosi graja mimo wszystko schematyczna siatkowke.Zobaczymy jak to bedzie.
Konto usunięte: Oczywisie trzeba zagrywac na Zaytseva. W przyjeciu jak napisales jest leszczem.Mamy przewage w grze kombinacyjnej .Wlosi graja mimo wszystko schematyczna siatkowke.Zobaczymy jak to bedzie.
no oby wygrali, bo ten mecz jest bardzo ważny. Choć w sumie jeśli przegrają to nic sie nie stanie, oprócz tego, że będę wkurzony najważniejszy będzie ćwierćfinał..