NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 июля 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
pointNorth
pointNorth
  5 января 2013
nie ma szans to wejsc,
bez sensu jest obstawianie po takim wysokim kursie, za duzo kasy jak na taki zaklad lepiej stawiac hobbystycznie 1zl tak jak nutti
a najlepiej obstawic 100 po kursie 2-4
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  5 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma szans to wejsc, bez sensu jest obstawianie po takim wysokim kursie, za duzo kasy jak na taki zaklad lepiej stawiac hobbystycznie 1zl tak jak nutti a najlepiej obstawic 100 po kursie 2-4

Aż tak mi źle życzysz?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
pointNorth
pointNorth
  5 января 2013
Enkido
Enkido: Aż tak mi źle życzysz?

daje Ci rade, a Ty bierzesz to za atak- spoko.
Mowie Ci to z wlasnego doświadczenia, tez tak grywałem( wysokie kursy) , wiesz ile mi weszlo takich kuponow ? zaden , w przeciwieństwie do mniejszych kursów.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  5 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: daje Ci rade, a Ty bierzesz to za atak- spoko. Mowie Ci to z wlasnego doświadczenia, tez tak grywałem( wysokie kursy) , wiesz ile mi weszlo takich kuponow ? zaden , w przeciwieństwie do mniejszych kursów.

Wcale nie atak. Wiesz, mógłbym postawić na City, MU, Chelsea, Tottenham, ale po co? Wcześniej grywałem na pewniaki i nic nie ugrałem. Dziś jest mój dzień i czuję, że wejdzie :) Dawno nie obstawiałem
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 января 2013
mogło by wejść , gdyby nie to że nie wejdą :)
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: stawiac hobbystycznie 1zl tak jak nutti

261d

Zaraz po 2615 będę analizował dlaczego takie wysokie kursy m.in na Sroki.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 января 2013
kupon Enkido :

Brighton 9 miejsce na zapleczu, wysoki kurs na Sroki bo nie wygrali w lidze jeszcze żadnego spotkania na wyjeździe.
--
Crawley - Reading, no tu bym pomyślał nad 2.
--
Crystal Palace - Stoke, tu może wejść ale nie musi :D

Ogólnie co tu dalej rozpisywać, niech Was nie zwiedzie fakt w jakiej lidze występują dane drużyny.
Paradoksalnie to właśnie drużyny z niższych lig tworzą często epickie batalie, przez lata kultywowane w sercach oraz umysłach kibiców. Puchary rządzą się swoimi prawami i każdy może wygrać z każdym. A obstawiam, że "faworyci" nie wyjdą składami na maksa!

--
Coś tam jednak może dam, ale bardziej dziś hiszpańska.
gron102
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
gron102
  5 января 2013
witam po mojemu co do tych kuponów się trochę zdziwicie bo Bolton wygra i Southend United ale to tylko moje zdanie może się mylę powodzenia
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 января 2013
Wóz przewóz, leci mały system 4/5 :

LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  5 января 2013
Newcastle United: Rob Elliot; James Tavernier, Mike Williamson, James Perch, Davide Santon; Gael Bigirimana, Vurnon Anita; Sammy Ameobi, Mehdi Abeid, Gabriel Obertan; Shola Ameobi (kapitan).

Juz mnie nie dziwi taki wysoki kurs na Sroki :mrgreen: najwidoczniej zwisa im FA Cup.
kzyhu
kzyhu
  5 января 2013
Enkido
Enkido: No to kupon na gości na dziś

za tę dychę lepiej jakis 4pak kupić :)
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  5 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido:No to kupon na gości na dziś za tę dychę lepiej jakis 4pak kupić :)

Niech gra, przegra troche hajsu to zrozumie ze nie ma sensu walic takich kuponow za taka stawke.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 января 2013
to ja tez dam swój kupon rozpaczy ;p
ostatnia złotówka

...Ignorance is bliss...
kzyhu
kzyhu
  5 января 2013
LeonGrande
LeonGrande: Niech gra, przegra troche hajsu to zrozumie ze nie ma sensu walic takich kuponow za taka stawke.

w sumie tez racja , no ale jego pieniądze jego wybór , mi byłoby szkoda 10zl na taki kupon
kzyhu
kzyhu
  5 января 2013
RexMundi
RexMundi: to ja tez dam swój kupon rozpaczy ;p ostatnia złotówka

Panie Kamilu już Pan wszystko umoczył ?? :wtf:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.