NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
TylkoUmysl
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 1
TylkoUmysl
  17 października 2012
ETAP 2 d83ddc4e
Runej wczoraj z ekipą musiał dać gazu, bo na boisku wyglądał jak górnik po 2 szychtach.

ETAP 1

Almería - Alcorcon AD : 1 1.80
Sporting de Gijón - Mirandés : 1 1.70
Suma kursów: 3.06
Cała stawka (PLN): 100.00
Potencjalna wypłata (PLN): 306.00

BANK: 600
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
Paatryczek94
Paatryczek94
  18 października 2012
http://zapodaj.net/images/a1bc978b90676.bmp

trzymajcie bukmacherzy :)
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  18 października 2012
ETAP 1 d83ddc4d (Wygrana 306)

ETAP 2

Rumuni i Kladno w hokeja za chwilkę rusza
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.
pointNorth
pointNorth
  18 października 2012
zapodajcie cos na weekend
Kombatant
Kombatant
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zapodajcie cos na weekend

Lazio - Milan
1 - 2,35
Lechia - Slask
1 - 2,65
FC Girondins Bordeaux - OSC Lille
1 - 2,20

Lub

Totenham - Chelsea
2 - 2,65
Sunderland - Newcastle
1 - 2,40
Polonia W - Ruch Chorzow
1 - 2,10

Lub

Eintracht - Hannover
1 - 2,15
Chievo - Fiorentina
2 - 2,35
Zaglebie - Lech
1 - 3,10

ewentualnie bezpieczniejszy

Inter - Catania
1 - 1,55
Fulham - Aston Villa
1 - 1,75
Werder -Gladbach
1- 2,10
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  18 października 2012
ETAP 2 d83ddc4e

ETAP 1

Jeszcze na noc NBA

BANK 600
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  19 października 2012
ETAP 1 d83ddc4e

ETAP 1

BANK 500
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 października 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: TylkoUmysl

Coś słabiej idzie ostatnio.
Ja dziś zapodam kuponik na naszą T-mobile :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Chudy
Chudy
  19 października 2012
ostatnio grane:

--------------------------------------------------------------------------------

na dziś mam:
1.

2.

POWODZENIA!
Chudy
Chudy
  19 października 2012
+ jeszcze dubelek na włoską siatkówkę

Macerata v Piacenza 1 1.35
Cuneo v Valentia 1 1.28

AKO:1.72
STAWKA:20PLN
EWG:34.56PLN
TylkoUmysl
TylkoUmysl
  19 października 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Coś słabiej idzie ostatnio.

Rzeczywiście straszne doły załapałem, już połowa budżetu rozwalona. Miałem grać tylko spotkania wybierane ze stworzonej w pewnym programie takiej namiastki bukmacherskiej sieci neuronowej a ostatnio znowu ciągnie mnie po stronach z typami "ekspertów". Wczorajsze Kladno to typ czeskiego specjalisty od hokeja. :( Dziś w nocy liczyłem na przełamanie ostatnio słabej passy znakomitego typera od NBA.
Na dzisiaj francuski kosz też nie jest moim typem. Jak zaliczę pudło to ostatnią kasę gram tylko z własnych typów.

Taki rozrywkowy na weekend
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 października 2012
TylkoUmysl
TylkoUmysl: Rzeczywiście straszne doły załapałem, już połowa budżetu rozwalona. Miałem grać tylko spotkania wybierane ze stworzonej w pewnym programie takiej namiastki bukmacherskiej sieci neuronowej a ostatnio znowu ciągnie mnie po stronach z typami "ekspertów". Wczorajsze Kladno to typ czeskiego specjalisty od hokeja. :( Dziś w nocy liczyłem na przełamanie ostatnio słabej passy znakomitego typera od NBA. Na dzisiaj francuski kosz też nie jest moim typem. Jak zaliczę pudło to ostatnią kasę gram tylko z własnych typów.

Daj dojście do tych znawców, chętnie ich sprawdzę :ziober2:

--
Ja na weekend mam 1 kupon z polską kopaną T-mobile, 1 i 2 ligą oraz 2 kupon z europejskimi meczami, głównie PL, Seria A, Primera Division i Eredivisie.
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  19 października 2012
Strategiczny kupon :) ja wejdzie to dopiero zacznie sie prawdziwa gra
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 października 2012
Też mam Górnik, jak dla mnie to pewniacy.
Zastanawiam się co jest z tymi azjatyckimi odmianami typu azjatycka suma goli czy handicap.. coś tam było też +0.5
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  19 października 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zastanawiam się co jest z tymi azjatyckimi odmianami typu azjatycka suma goli czy handicap.. coś tam było też +0.5

Azjatycka suma goli to dobra opcja bo w takich przypadkach Gornik - Korona 2:0 dostaje 1/2 zwrot, czyli chyba kurs tej opcji na pół bo byly tylko 2 gole a nie powyzej 2,5

Podobnie Hc azjartycki bedzie -1 to zwrot a roznica wiekasza niz - 1,5 pelna wygrana
Dokładnie nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem ale wiem że azjany są dosyć bezpieczne i zapewniaja dobre kursy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.