NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 kwietnia 2014
na ten czas onegdaj kupony w piździelec do kosza
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 kwietnia 2014
dziś puściłem dla odmiany jakis kupon maxikombi

wybrałem 12 spotkań - podzieliłem je na 4 grupy po 3 w każdym 0 pograłem system
jakoś to tam dziwnie mi liczy i dzieli ale co tam
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 kwietnia 2014
Augsburg - Bayern 1:0
pewnie polecialy kupony chociaż przed LM mocne rezerwy bawarczyków
Lukasz94krk
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Lukasz94krk
  5 kwietnia 2014
a daj spokój puściłem na nich P O R A Ż K A . A na drugim kuponie miałem mecz z izraela przegrali 2-1 chodz prowadzili 1-0 do 70 któreś minuty , ale zaryzkowałem za 100zł na Olimpie Elbląg i Manu i wygrałem 510zł
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 kwietnia 2014
nie ma co stawiać na Bayern w lidze, mistrzostwo już mają, Pep da teraz odpocząć podstawowym zawodnikom
RexMundi
RexMundi
  6 kwietnia 2014
w typerze mi nie poszło ale maxikombi przyniosło mi 75 zł d83ddc4d
...Ignorance is bliss...
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  8 kwietnia 2014
Over 1,5 bramki we wszystkich meczach Ligi Mistrzów, łączny kurs 2,08 za 50 zł. W tamtym tygodniu elegancko weszło, ale dalem tylko za 10 złotych, dzisiaj daję dużo mocniej i zobaczymy czy się opłaci.

Myślę, że o mecze Borussia - Real i Bayern - United można być spokojnym, bo będą to otwarte mecze z dużą liczbą sytuacji, Chelsea - PSG tez raczej bez większego ryzyka, bo Chelsea musi zdobyć 2 bramki jeśli chce awansować, a PSG na pewno nie będzie się tylko bronić.
Ryzyko jest w meczu Atletico - Barca, bo wiadomo 0:0 daję awans ekipie Simeone, więc mogą się zamurować i grać na to 0:0 i nie zdziwiłby mnie taki wynik, ale jednak liczę, że Barca coś strzeli jeszcze do przerwy i mecz się otworzy.
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 kwietnia 2014
Może wejść, może nie wejść. Różnie to bywa.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 kwietnia 2014
kurde trzeba było dzisiaj inwestować w gospodarzy w LE

--
na weekend coś zaryzykuje po dobrych kursach, myślę tylko czy jakiś system 4/5 czy normalnie
i tak patrzę na Liverpool - City (1), nieobliczalna tmobajl Korona - Cracovia (1), Jaga - Piast (1), WKS - Lechia (2)
są bardzo ciekawe kursy 261d
RexMundi
RexMundi
  10 kwietnia 2014
ja chyba tez znowu puszcze jakiś mix
ostatnio się udało
...Ignorance is bliss...
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  10 kwietnia 2014
No i Atletico - Barca nie siadło, a sytuacji na chociaż jeszcze jedną bramkę było mnóstwo z obu stron. Mam nadzieję, że dzisiaj się trochę odkuję, LE już ładnie weszła, nie zdążyłem do domu przed meczami, więc dałem w przerwie, że w każdym meczu padnie jeszcze przynajmniej jedna bramka. Zostało jeszcze mecz NHL. Buffalo obecnie najsłabsza drużyna w lidze, przegrywają praktycznie każdy mecz już od dłuższego czasu(bilans ostatnich 10 meczów - 1 wygrana, 1 wygrana po dogrywce, 1 przegrana po dogrywce i 7 przegranych w regulaminowym czasie). Rangersi mają jeszcze szanse poprawić swoją lokatę i wyrobić sobie lepszą pozycję w Play-Offach. Musi wejść.

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 kwietnia 2014
powodzenia Darku, zawsze to dobry motyw dać aqu na poziomie 2-4zł i dowalić stawką d83ddc4d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 kwietnia 2014

wydaje się to takie proste ;)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 kwietnia 2014
ajjj 1 pudło w nocy miałem tenis - wszystko wpadło i rugby pudło d83ddc4e

z europejskiej piłki takie średniaki puściłem:

mam jeszcze T-mobajl gospodarzy i osobny kupon z 1 ligą polską
do tego z 5zł na coś na dziś, co tam polecacie 2754
RexMundi
RexMundi
  12 kwietnia 2014
ja puściłem maxikombi
5 grup systemem - 1/5 i 2/5

niestety już odpadła grupa z Osasuna i Anderlechtem ( troche szkoda bo ładnie mi wpadła Marsylia - prowadzenie do przerwy )
no ale dalej 3 grupy w grze
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.