NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 Julio 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Diciembre 2013
LeonGrande
LeonGrande: Fajne tam dupy sa na tym basenie : D no i Przybylska palce liza cialo

No te dwie co do niego podeszły :w00t:
i Ania też :D

---

Dobra kolejka w PL teraz, pewniaki powchodziły nie to co ostatnio Everton ...
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  29 Diciembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No te dwie co do niego podeszły i Ania też :D

No no, najlepsza scena filmu, plus ta jak Kasia Figura podchodzi w fartuchu pielegniarki :zakochany:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dobra kolejka w PL teraz, pewniaki powchodziły nie to co ostatnio Everton ...

Czekam na SerieA i Primiera Division, tam tez pogram ta strategia, 3mecze x10zl oczywko na pewniaki non stop do bolu.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Diciembre 2013
LeonGrande
LeonGrande: No no, najlepsza scena filmu, plus ta jak Kasia Figura podchodzi w fartuchu pielegniarki

No też niezła, to dopiero będzie 261d

LeonGrande
LeonGrande: 3mecze x10zl oczywko na pewniaki non stop do bolu.

Dobra strategia, mało spotkań w miarę kurs i co najmniej 10zł in.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 Diciembre 2013

kolejny rzeźnik a wydaje się to takie łatwe
LeonGrande
LeonGrande
  31 Diciembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: kolejny rzeźnik a wydaje się to takie łatwe

hahaha tyle meczów i stawka 500 :ziober2:

troche w to nie wierze
LeonGrande
LeonGrande
  31 Diciembre 2013
Nutiii wiesz co ja podejrzewam?
ze to sa kupony fejki, firma po prostu wstawia takie zeby zachecic do grania ; >
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 Diciembre 2013
LeonGrande
LeonGrande: Nutiii wiesz co ja podejrzewam? ze to sa kupony fejki, firma po prostu wstawia takie zeby zachecic do grania ; >

Też coś mi się tak wydaje, wczoraj widziałem jeden kupon i chciałem go pokazać a dziś już go nie ma :ziober2:
Nie wiem o co chodzi.
LeonGrande
LeonGrande
  31 Diciembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Też coś mi się tak wydaje, wczoraj widziałem jeden kupon i chciałem go pokazać a dziś już go nie ma Nie wiem o co chodzi.

Sciema jak uj, kto normalny stawialby na tyle meczy 500 zl
wytrawni bukmacherzy ktorzy zyja z tego, zarabiaja, stawiaja pojedyczne zdarzenia a nie multikupony za taka stawke

nie sadzisz?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 Diciembre 2013
LeonGrande
LeonGrande: Sciema jak uj, kto normalny stawialby na tyle meczy 500 zl wytrawni bukmacherzy ktorzy zyja z tego, zarabiaja, stawiaja pojedyczne zdarzenia a nie multikupony za taka stawke nie sadzisz?

No też tak myślę.

Szkoda, że nie ma tego kuponu co widziałem wczoraj, jeszcze więcej spotkań i wyższa stawka w tym koleś dał NBA na Miami na wyjeździe po kursie 2,50 gdzie wygrali 108:107 :D

Oczywko wygrał miliony :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 Diciembre 2013
a zobacz to, co ten Czech tu obstawił :D

LeonGrande
LeonGrande
  31 Diciembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Szkoda, że nie ma tego kuponu co widziałem wczoraj, jeszcze więcej spotkań i wyższa stawka w tym koleś dał NBA na Miami na wyjeździe po kursie 2,50 gdzie wygrali 108:107 :D Oczywko wygrał miliony :D

Potem sobie ludzie wchodza patrza i mysla "o kurde , faktycznie mona wygrywac" to sobie zaloze konto i pogram .. i tak biznes sie kreci : D
manipulowanie ludzmi na maksa : D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: NuTiiiiii a zobacz to, co ten Czech tu obstawił :D

1000 koron :ziober2: zbyt piekne by moglo byc prawdziwe, choc tutaj tylko 4 zdarzenia
najlepsze jest 'ano ' :crylol: czeski jezyk taki smieszny

ja tam dalej swoje 10 zl x3 mecze ; D
jutro mam nadzieje ze cos wpadnie
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 Diciembre 2013
LeonGrande
LeonGrande: Potem sobie ludzie wchodza patrza i mysla "o kurde , faktycznie mona wygrywac" to sobie zaloze konto i pogram .. i tak biznes sie kreci : D manipulowanie ludzmi na maksa : D

No pewnie, ciekawe też jak jest z tymi co trafią bonusa rzedu 1000 euro czy mogą go wypłacić czy trzeba 100 razy nim obrócić :ziober2:

LeonGrande
LeonGrande: 00 koron zbyt piekne by moglo byc prawdziwe, choc tutaj tylko 4 zdarzenia najlepsze jest 'ano ' czeski jezyk taki smieszny

Joo też mnie rozwaliło to ano. Ciekawi mnie ten kurs, 12.00 w co on wjechał :D

LeonGrande
LeonGrande: utro mam nadzieje ze cos wpadnie

Może też coś postawię na Premier League ..
LeonGrande
LeonGrande
  31 Diciembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Joo też mnie rozwaliło to ano. Ciekawi mnie ten kurs, 12.00 w co on wjechał :D

Cos pokroju San Marino strzeli bramke Polsce? ano :ZIOBER2:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: ciekawe też jak jest z tymi co trafią bonusa rzedu 1000 euro czy mogą go wypłacić czy trzeba 100 razy nim obrócić

Podobno mozna wyplacic, nie trzeba obracac : P

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Może też coś postawię na Premier League ..

Powodzenia, ja jak pisalem , bede meczyl faworytów, kolejka w kolejke, ligi angielska, wloska, hiszpanska.
Oczywko juz postawilem na Barce z Atletico po 2,10 ; D a noz wejdzie!
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 Diciembre 2013
LeonGrande
LeonGrande: Cos pokroju San Marino strzeli bramke Polsce? ano

No tak to wygląda :D

LeonGrande
LeonGrande: Podobno mozna wyplacic, nie trzeba obracac : P

Podobno :D

LeonGrande
LeonGrande: Powodzenia, ja jak pisalem , bede meczyl faworytów, kolejka w kolejke, ligi angielska, wloska, hiszpanska. Oczywko juz postawilem na Barce z Atletico po 2,10 ; D a noz wejdzie!

Ciężko będzie, ale warto teraz stawiać póki nie wiadomo czy Messi zagra a duże szanse, że jednak zagra.
A co masz na jutro z PL ?
LeonGrande
LeonGrande
  31 Diciembre 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ciężko będzie, ale warto teraz stawiać póki nie wiadomo czy Messi zagra a duże szanse, że jednak zagra. A co masz na jutro z PL ?

dwa kupony po 10

City
Chelsea
Man U

oraz

WBA
Everton
Liverpool
Arsenal
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.