NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 sierpnia 2013
Krzychu00
Krzychu00: w lidze Feyenoord na razie słabiutko gra więc to chyba przez to

No ostatnio przegrali z Ajaxem, kurs 1.25 ;/
===
póki co Koguty, Liege i Betis do przodu 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  22 sierpnia 2013
Fiora po dobrym kursie tez pewniakiem dzis, bo 2,10 to szokujaco wysoki kurs, patrzac na wzmocnienia fioletowych.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 sierpnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Fiora po dobrym kursie tez pewniakiem dzis, bo 2,10 to szokujaco wysoki kurs, patrzac na wzmocnienia fioletowych.

Oczywko mam ich, ale po kursie 1.90 bo dosyć późno puszczałem kupon.
Kombatant
Kombatant
  22 sierpnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kombatant: Fiora po dobrym kursie tez pewniakiem dzis, bo 2,10 to szokujaco wysoki kurs, patrzac na wzmocnienia fioletowych. Oczywko mam ich, ale po kursie 1.90 bo dosyć późno puszczałem kupon.

No i w meczu Udine mogles dac - strzeli gola Di Natale
bo jak gra Di Natale to zazwyczaj cos trafia :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 sierpnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No i w meczu Udine mogles dac - strzeli gola Di Natale bo jak gra Di Natale to zazwyczaj cos trafia

Na mega szybkości obstawiałem, nie było czasu na dogłębne analizy. Teraz martwi mnie trochę Besiktas bo remisuje.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 sierpnia 2013
No już nawet przegrywa, coś czuję że będzie to kolejny kupon z 1 pudłem i zacznę grać systemem.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 sierpnia 2013
mogłem zagrac Live że mały karzeł nie trafi karnego
czułem to każda kością :lol:

...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 sierpnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
ojj ale pewnie 20zł do wygrania, poprzeczka mogła być :ziober2:

===
i taki kurs 1,30 jest omylny grając z mocnym Atletico 261d
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  29 sierpnia 2013
RexMundi
RexMundi: mogłem zagrac Live że mały karzeł nie trafi karnego czułem to każda kością

Pewnie sobie mowiles - jakbym ich nie dal na kupon to messi na bank by strzelil tego karnego : P

NuTiiiiii
NuTiiiiii: omylny grając z mocnym Atletico

Hm, sadzilem ze jak odejdzie Falcao to juz nie bedzie to samo Atletico w ofensywie, bo jednak David Villa to z calym szacunkiem level nizej, najlepsze lata ma za soba.

Mylilem sie, Atletico grala fajna pilke i zycze im wszystkiego najlepszego w LM.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 sierpnia 2013
LeonGrande
LeonGrande: Hm, sadzilem ze jak odejdzie Falcao to juz nie bedzie to samo Atletico w ofensywie, bo jednak David Villa to z calym szacunkiem level nizej, najlepsze lata ma za soba. Mylilem sie, Atletico grala fajna pilke i zycze im wszystkiego najlepszego w LM.

Cena za Villę to śmieszne grosze a już w końcówce poprzedniego sezonu pokazał w Barcelonie, że jest klasowym zawodnikiem - szkoda tylko, że tak długo pauzował z powodu kontuzji.

Atletico fajnie gra tylko mogliby trochę być mniej chamsy na boisku i poza nim.
Krzychu00
Krzychu00
  29 sierpnia 2013
wyskakiwać z typów na dziś 2755d83dde21

LeonGrande
LeonGrande
  29 sierpnia 2013
Krzychu00
Krzychu00: wyskakiwać z typów na dziś

Na LE nie stawiam : P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 sierpnia 2013
Ja też dziś pierdziele te niespodzianki.
LeonGrande
LeonGrande
  29 sierpnia 2013
W dodatku sa kursy zalosnie niskie

no chyba ze postawimy na Slask handicap -1 kwote 100 zł i wejdzie to zysk bardzo przyjemny :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 sierpnia 2013
LeonGrande
LeonGrande: W dodatku sa kursy zalosnie niskie

Na tym etapie to tylko ryzykowanie dawać np. Śląsk dokładny wynik 2:2 i za 50 zł :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.