Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 липня 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
6 березня 2013
kniatol1: a co byś dał za ten mecz?
nie wiem , na razie nie wiem co tam graja w weekend
postaw że Barca straci bramkę :)
bez Valdeza i przed LM plus w tym sezonie obrona dziurawa jak ser Szwajcarki
kurs pewnie podobny będzie do tego z Galatą
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 20
Qbkens
6 березня 2013
No to do przodu, jeszcze jeden AKO 2 i zaczynam od nowa grać systemem
Kombatant
6 березня 2013
LuznyGosc: Leon, gdzie takie oferty sa?
Na betcliku teraz zaczelem gre, tam jest bardzo szeroka oferta, podoba mi sie to. No i masz 1 zaklad bez ryzyka, stawiasz trafiasz wygrywasz, przegrywasz oddaja Ci kase.
LuznyGosc
6 березня 2013
Ja juz wykorzystalem tam cashbacka. Kiedys zalozylem konto, ale zapomnialem i loginu, i hasla.
Kombatant
6 березня 2013
LuznyGosc: Ja juz wykorzystalem tam cashbacka. Kiedys zalozylem konto, ale zapomnialem i loginu, i hasla.
A to szkoda, bo np fajna jest ta opcja "remis zwrot" pada remis w meczu rozliczaja Ci jako 1,00 ale kupon w grze.
LuznyGosc
6 березня 2013
Na bet-at-home tez to jest, tzw. zaklad dwudrozny. W ligowych spotkaniach zwykle po jednym meczu z kazdej ligi sa bardziej rozbudowane oferty, po 60 roznych zakladow nawet.
Kombatant
6 березня 2013
teraz zaluje ze 100zł tam nie przelalem, przeciez jakbym przegral bylby casback ale dobre i to
Kombatant
6 березня 2013
LuznyGosc: Na bet-at-home tez to jest, tzw. zaklad dwudrozny. W ligowych spotkaniach zwykle po jednym meczu z kazdej ligi sa bardziej rozbudowane oferty, po 60 roznych zakladow nawet.
Bet at home ma ubogie propozycje, nigdy nie ma na kazdy mecz over 0,5 i over 1,5 czy do przerwy overy
LuznyGosc
6 березня 2013
Tylko over 2,5, a to juz jest ciezsze do trafienia. Jak dzisiaj... PSG - Valencia, jednej bramki zabraklo. :/
Patriotaa
7 березня 2013
Zastanawiam się nad meczem kosza Zalgiris-Real Madryt Myśle dać 2 ale Real ma chyba awans i chyba sobie opdusci jak myslicie?
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 20
Qbkens
7 березня 2013
Ostatnio edytowany: 1 січня 1970
Totenham vs Inter - over 1,5 gola
Troicki vs Goffin - under 12,5 gema w secie 2
Belucci vs Tomic - over 7,5 gema w secie 2
AKO 1,94
wszystko weszło, z 3 zł zrobiłem 10 więc zaczynamy ciułać od nowa, tym razem bardziej restrykcyjnie. Gram AKO max 1,10, przeważnie będę szukać underów 6,5 goli i overów 6,5 gema w secie. Zobaczymy jak teraz mi pójdzie ;)