NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 July 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.

Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.

Enjoy! приглашаю :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  23 February 2013
Qbkens
Qbkens: Kombatant: SerieA Najgorsza liga na typowanie oprócz polskiej

Fakt, najwiecej wylozen tez na niej mialem : P

policzylem na szybko - 10 meczy over 0.5 po kursie 1,08 daje nam laczne ako - 2,15

RexMundi
RexMundi: no nie dałem Fulham :D i nie wiem czy zauważyłeś Leon dałem większość over 1,5 na dany zespół nie mecz

Lepsze nizsze kursy over 1,5 niz wyzsze over 2,5 ale tam juz trzeba trzech goli : P a teraz pogoda w europie nie dopisuje , ciezko grac : D
Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  23 February 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: policzylem na szybko - 10 meczy over 0.5 po kursie 1,08 daje nam laczne ako - 2,15

Zobaczymy czy wejdzie ;D
Kombatant
Kombatant
  23 February 2013
Qbkens, u jakiego buka grywasz?
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 February 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: u jakiego buka grywasz?

masz na pasku :P
...Ignorance is bliss...
Qbkens
Qbkens
  23 February 2013
Czujny Rex :pavarotti:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 February 2013
Qbkens
Qbkens: zujny Rex

taa już shakowałem Ci system

co ta Jaga wyprawia :nie:
...Ignorance is bliss...
Kombatant
Kombatant
  23 February 2013
RexMundi
RexMundi: masz na pasku

Musialem zblizyc twarz do ekranu: D teraz dopiero widze : P

Ty Qbensk a ten bet to nie jest gielda zakladow ?
Qbkens
Qbkens
  23 February 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Musialem zblizyc twarz do ekranu: D teraz dopiero widze : P

Otwórz obrazek w nowej karcie i powiększ :ninja:
Nie, betfair to giełda, bet365 to normalny buk
Kombatant
Kombatant
  23 February 2013
Qbkens
Qbkens: bet365 to normalny buk

Dobra napisz mi czy tam sie wplaca na polskie konto kase? no i sa jakies bonusy plus weryfikacja danych? : D
Qbkens
Qbkens
  23 February 2013
Wpłaca sie na zagraniczne, ja sobie założyłem konto na pośredniku, czyli skrill vel Monneybookers i najpierw tam wpłacam kasę, a potem z niego na bet365. Kasa idzie w kilka minut, tyle, że trza zapłacić prowizję temu pośrednikowi - 0,90 % od wpłacanej kwoty.
Żeby wpłacić nie trzeba weryfikować, a żeby wypłacić to nie wiem, bo ani razu tego jeszcze nie mogłem uczynić :rotfl:
Qbkens
Qbkens
  23 February 2013
Pogrzebałem w ustawieniach konta i widzę, ze jest weryfikacja telefoniczna lub poprzez wpisanie danych z paszportu. Weryfikacja telefoniczna polega na tym, że to Oni dzwonią na podany numer itd. Jak ogram buka to sie zweryfikuje, na razie nie ma potrzeby ;D
Kombatant
Kombatant
  23 February 2013
Qbkens
Qbkens: Pogrzebałem w ustawieniach konta i widzę, ze jest weryfikacja telefoniczna lub poprzez wpisanie danych z paszportu. Weryfikacja telefoniczna polega na tym, że to Oni dzwonią na podany numer itd. Jak ogram buka to sie zweryfikuje, na razie nie ma potrzeby ;D

No raczej jak bedziesz mial do wyplacenia 1000 zł to wtedy zadzwonia :lol:
Qbkens
Qbkens
  23 February 2013
Na samym początku mjej kariery z bukmacherami, grałem w bet at home, bo właśnie maja tam polskie konto. Potem przeniosłem się na bet365, bo jest tam sporo transmisji sportowych.
Kombatant
Kombatant
  23 February 2013
Qbkens
Qbkens: Na samym początku mjej kariery z bukmacherami, grałem w bet at home, bo właśnie maja tam polskie konto. Potem przeniosłem się na bet365, bo jest tam sporo transmisji sportowych.

Bet at home jest spoko, dobrze dzialajacy serwis, spoko wplaty i wyplaty , tylko jeden minus, mega uboga ofeta : /
Qbkens
Qbkens
  23 February 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko jeden minus, mega uboga ofeta : /

Dokładnie, to też było powodem, że przeszedłem do bet365. Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś w bet at home, tylko kilka topowych spotkań kolejki w każdej lidze miało sporo dodatkowych opcji obstawienia, reszta spotkań była traktowana po macoszemu. W bet365 praktycznie wszystkie spotkania danej kolejki w lidze mają tyle samo dodatkowych opcji.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.