lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 87 z 822
Chyba ktoś mu zrobił dziurkę 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Mozesz jeść z czym lubisz, u mnie jedli z jogurtem naturalnym i sosem czosnkowym domowej roboty :D
A następnym razem zrobię placuszki marchewkowe, ciasto marchewkowe wychodzi mi genialne, pachnie lekko piernikiem i ze smakiem jedzą je nawet osoby które nie cierpią marchewek

o to jest dobre :) , choc z ketchupem pewno by średnio smakowały :>
Psyche30: A następnym razem zrobię placuszki marchewkowe, ciasto marchewkowe wychodzi mi genialne, pachnie lekko piernikiem i ze smakiem jedzą je nawet osoby które nie cierpią marchewek
ogólnie marchewki lubie od czasu Jacka i Placka i "Marchewkowego Pola" :D
To już lepiej z sosem z prawdziwych pomidorków

Jeśłi nie jadłeś jeszcze takiego ciasta to bardzo polecam, ma cudowny korzenny zapach i smak a na wierzch robię polewę z mlecznej czekolady.