lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 768 z 822
LeonGrande: Zima jest piekna, niech sobie trwa do lutego, wolisz pewnie lato, a ja nienawidze, wkuwiaja mnie upaly.
Podbijam w Polsce nie powinno byc wiecej niz 25 stopni.Nienawidze upalow.Najlepsze jest w tym wszystkim to ze opalam sie w cieniu nie mowiac juz jak wyjde na slonce .Ma ktos moze podobnie;D?
Earth: A wiadomo, że socjologia to obecnie mało przyszłościowy kierunek to sobie zażartowałam, co byś nie pisał, że taka poważna jestem. :P
Rozumiem, pozna pora juz mniej kontaktuje :D
Earth: Coś z fotografią próbujesz konkretnie, czy tylko hobby? Bo kiedyś oglądałam Twoje zdjęcia na profilu, ale to dawno było. :)
No plany byly ze bede sie rozwijal po tym katem, ale skonczylo sie tylko na planach, minela mi ochota

Konto usunięte: Najlepsze jest w tym wszystkim to ze opalam sie w cieniu nie mowiac juz jak wyjde na slonce .Ma ktos moze podobnie;D?
Ja mam tak ze nie opalam sie na brazowo, tylko czerwono, moja skora jakas anty-sloneczna wiec staram sie unikac

ogolnie nienawidze jak diabli temp powyzej 25, zdycham, konam itp.
A w zime jak jest mróz to zdrowo, plus jak zimno mozesz sie ubrac, a jak jest 35 stopni to nic nie mozesz zrobić, tylko czekasz na noc.
Spoko, zdarza się. :D
LeonGrande: No plany byly ze bede sie rozwijal po tym katem, ale skonczylo sie tylko na planach, minela mi ochota
A aparat dobry jest? Bo wiesz, ochota zawsze może przyjść, więc nigdy nic nie wiadomo. ;)
Powiedziałabym nawet, że nie powinno być więcej niż tak z 18. ;)
Co do temperatur to powiem wam ze jakies 2 lata temu bylem na weselu w Bialymstoku.Byl to lipiec wiec zapowiadana temperatura na ten dzien 34 stopnie.Przypuszczalem ze w garniturze po prostu sie zagotuje tym bardziej ze byl to slub w obrzadku prawoslawnym(normalnie trwa 5 godzin^^ lecz ten byl skrocony do 2).Doswiadczylem jednak pozytywnego zaskoczenia mimo iz prognoza temperatury sie sprawdzila to w ogole ten upal nie byl odczuwalny.Normalnie czulem sie w tym garniturze jakbym byl w koszulce a na dworzu bylo 18 stopni.Jest to sprawa chyba niskiej wilgotnosci w tym rejonie Polski tzn na Podlasiu.Tak mi sie przynajmniej wydaje .Naprawde super sprawa z tym klimatem w tym rejonie:)