WueRZet
WueRZet
  11 Iulie 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  18 Ianuarie 2013
AHS, Miodowe Lata, Piątek na tosiewytnie, atlas chmur obejrzane, kwejk, mistrzowie, joemonster, wykop, fotka, facebook przejrzane. Czy to oznacza, że może pora na naukę? ;_;
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ma na imię Otylia.

To nie moja wina :zabawa:
Oka anuluję karę :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Alucard
Alucard
  18 Ianuarie 2013
Z intel master games poprosiła mnie ochrona o wyjście z obiektu za picie alkoholu :(
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale ja mam zmywarkę

Zmywarka to najbardziej przereklamowane urządzenie kuchenne.
Zanim wszystko powkładam, zanim się wypierze, zanim się osuszy, to zdążę ręcznie pozmywać 3 razy. No i oczywiście nie wszystko to cholerstwo domywa i trzeba poprawiać, bosz.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Zmywarka to najbardziej przereklamowane urządzenie kuchenne. Zanim wszystko powkładam, zanim się wypierze, zanim się osuszy, to zdążę ręcznie pozmywać 3 razy. No i oczywiście nie wszystko to cholerstwo domywa i trzeba poprawiać, bosz.

U mnie zanim się zapełni mijają 2-3 dni, tabletki i płyny mam dobre więc zmywa dokładnie. Do tego oszczędzam czas, zużycie wody jest niskie więc same zalety no ale kto jak lubi.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: U mnie zanim się zapełni mijają 2-3 dni, tabletki i płyny mam dobre więc zmywa dokładnie. Do tego oszczędzam czas, zużycie wody jest niskie więc same zalety no ale kto jak lubi.

Tabletki też mam dobre, ale niestety zacieki zostają, mam mega twardą wodę, nie ma na nią mocnych. Gdybym miała trzymać 2-3 dni brudne naczynia to bym się bała zasnąć, że coś mnie w nocy z nich zaatakuje:mrgreen:. A wody oszczędzać nie muszę, mam swoją studnię, soł wolę pozmywać ręcznie, albo kogoś innego do tego zaciągnąć :rotfl:.
:ziober2:
Gutek909
Gutek909
  18 Ianuarie 2013
ok trzeba iść się wyszaleć i pograć w siatkówkę z 3h :mrgreen: :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 Ianuarie 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Tabletki też mam dobre, ale niestety zacieki zostają, mam mega twardą wodę, nie ma na nią mocnych. Gdybym miała trzymać 2-3 dni brudne naczynia to bym się bała zasnąć, że coś mnie w nocy z nich zaatakuje. A wody oszczędzać nie muszę, mam swoją studnię, soł wolę pozmywać ręcznie, albo kogoś innego do tego zaciągnąć .

Jak masz smugi to płyn jakiś kijowy a na twardą wodę wsypuj więcej soli do zmywarki. Mnie tam nic nie atakuje i jak otwieram żeby dorzucić naczynia to nawet fajny zapach jest bo wisi tam cytrynowy pochłaniacz :D
No, ale jak masz studnię i lubisz myć to myć, a nawet prać ubrania na tarce :-D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ok trzeba iść się wyszaleć i pograć w siatkówkę z 3h :D

3 bloki Ci zasadzam i wzrok na buciki :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  18 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 3 bloki Ci zasadzam i wzrok na buciki

blok to mój sprzymierzeniec 261d:mrgreen:

ok spadam :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 Ianuarie 2013
to ja w Fifę pogram :D
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Oka anuluję karę

Przeczytałam to po wypicowaniu wszystkiego :and:
Nastal
Nastal
  18 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: to ja w Fifę pogram :D

na czym grasz na PC cz Konsole?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 Ianuarie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeczytałam to po wypicowaniu wszystkiego

Czy dzisiaj piątek 13-stego ? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: na czym grasz na PC cz Konsole?

PC
malyzwierzaczek
malyzwierzaczek
  18 Ianuarie 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Czy dzisiaj piątek 13-stego ?

Ha ha ha ale śmieszne :mrgreen:
Będę miała jutro spokój :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.