lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 699 z 822
Potem zobaczę jak z tym snookerem, kiedys grałam na lapku w ten sposób ale ciężkawo szło, potem obadam może.
Psyche30: i tak jest jasne kto przeszedł dalej więc rozgrywajcie swoje mecze, dobrze ze dalej nie przeszłam z drugiej strony bo nie wiem czy mogłabym grać, więc Wy normalnie grajcie , a my sobie rozegramy jak będę mogła i wtedy doliczycie sobie Ty i tam Kuba pkt, które i tak teraz nie są konieczne .
No właśnie sęk w tym, że nasz mecz zadecyduje kto z kim zagra w półfinałach. Jak wygram to gram z Gutkiem, jak nie to z Leonem
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Anna wstydzi się, że przegląda fotkę 
PS czemu United zawsze dają dupy jak ich obstawię

PS czemu United zawsze dają dupy jak ich obstawię
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

fotka to pikuś, przeglądam gorsze rzeczy lol..... no nie wiem co jest z tym snookerem, nie ma nic totalnie a w menedzerze zadań jest bilard.exe, który musze zamykac proces za każdym razem, a przy odpalaniu żadne pokój nie otwiera się.
Poczytałem sobie temat na temat wyboru sieci komórkowej na hajdzie i przyznam, że dawno się tak nie uśmiałem