lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 427 z 822
I tak nie wygracie, czy znacie jakas osobe z otoczenia co wygrala? nie, wiec sobie odpowiedzcie kto wygrywa w lotto, podpowiem - nikt
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Znam kolesia co opowiedział mi o wkręcie RMF FM, wygrał 200 tys. zł uhahany itd.
Gdy poszedł po nagrodę oni sobie zażyczyli odcinek, że płaci abonament RTV i co?!! - kto płaci? :D chyba nikt
a radia slucha
Gdy poszedł po nagrodę oni sobie zażyczyli odcinek, że płaci abonament RTV i co?!! - kto płaci? :D chyba nikt

a radia slucha

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

LeonGrande: I tak nie wygracie, czy znacie jakas osobe z otoczenia co wygrala? nie, wiec sobie odpowiedzcie kto wygrywa w lotto, podpowiem - nikt
koles z pobliskiem wiochy wygrał
ale kupe lat temu - postawił wieki dom i zabrakło mu kasy na jego wykońćzenie
--
ogólnie fakt, z taką wygraną to jedynie wyjechac gdzieś na długie wakacje i wrócić po 2-3 latach - i udawać że się robiła zagranicą
==
plus moja mam wygrała w Lotto - ale w loterii kuponów - Fiata 126p - ale prawie 35 lat temu

...Ignorance is bliss...
kuva mam na kuponie : 41,42,43,45 a były 40,41,45,47 też wysokie do tego 37 i 5 a mam 36 i 6 :P

No dobra a tak calkiem serio jak ktos trafi 50 baniek to ma fajny bol glowy, sasiedzi sa bezlitosni no i urzad skarbowy 
najlepszy motyw to rozlokowac w roznych bankach na lokatach, a polowe schowac w domowym sejfie za obrazem :D

najlepszy motyw to rozlokowac w roznych bankach na lokatach, a polowe schowac w domowym sejfie za obrazem :D
no nic, 30 zł w dupę mam tylko 2 także budzik normalnie na 6.00 i do roboty

, aczkolwiek na kuponie mam 41 i 45 ale nic poza tym