lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 238 z 822
eeeeeeeeeeeeee..... no nie
Psyche30: Kamil, moja córka jest typową skorpionicą, ciężkie życie byś z nią miał ...chociaż ponoć w jednej sferze są najlepsze :D
nie chce córki , myslałem że to anons z Tobą
taaa wiem .. mam dziewuche skorpionice :D
...Ignorance is bliss...
Jak dobrze że nagości całkowite skasowałąm dzięki Magdzie która też tam mi wlazła ciekawska jedna i ostrzegła przed Tobą, bo albym prywatny traktuję czasem jako swój osobisty hosting, wrzucę a potem nawet zapomnę skasować .
Toć ja nigdzie się nie anonsuję

Hahahaha czyli doświadczony w poskramianiu skorpionic :D
Ale zazdroszczę swojej młodej naturalnie ciemnych włosów po ojcu , ma takie gęste i w ciemno brązowe, tylko latem jej jaśnieją troszkę

Ale powiem Ci Michał ze dziwinie się poczułam jak ostatnio z nią idę i zauważyłam ze jacyś gnoje na oko 15-16 lat się za nią oglądają, jakby mnie kto strzelił obuchem w łeb, ze jednak córka to już taka mała kobitka, dla matki to dziwne uczucie :) I w ogóle piersi będzie miała chyba po mnie :( a raczej na pewno, jak ja tych łobuzów od niej poodganiam bosz :(
Psyche30: Jak dobrze że nagości całkowite skasowałąm dzięki Magdzie która też tam mi wlazła ciekawska jedna i ostrzegła przed Tobą, bo albym prywatny traktuję czasem jako swój osobisty hosting, wrzucę a potem nawet zapomnę skasować .
myśle że tez bym Cię ostrzegł... lub przynajmniej podpowiedział że niektórzy moge tam zajrzeć
akurat te w bieliznie fajne :)
ale gdbyś jednak kiedyś ..to wiesz
każdego dnia dowieduje się o nich czegos nowego
...Ignorance is bliss...