WueRZet
WueRZet
  4 липня 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
Alucard
Alucard
  23 грудня 2012
LeonGrande
LeonGrande: sprzedazy Pato i Robinho.

Wątpię czy ktoś ich kupi zimą, chyba że Chelsea.
A co obrońców to Andrea Coda szuka klubu, lecz dobrze jakby się zainteresował Milan.
Chyba że Maldini chce wrócić :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  23 грудня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie jak ktoś to mądry napisał: " kibice Barcy zawsze będą mieli kompleks Realu Madryt " ;) ale tak to jest jak się ma mniej znaczących pucharów w swojej historii :)

Fandzolisz głupoty po pijaku ;)

Jose Mourinho na pomeczowej konferencji prasowej dopytywany czy uważa, że Adan jest lepszym bramkarzem do Casillasa stwierdził: - W mojej opinii tak. Dla mnie liczą się tylko opinie moich asystentów. Taką decyzję podjęliśmy.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 грудня 2012
LeonGrande
LeonGrande: Plus zawsze moze Barcelona miec jakis kryzys w lutym np, jest to mozliwe, zaden klub nie gra na wysokich obrotach przez caly sezon, zawsze sie trafi gorszy okres, w przypadku Barcy mozliwe ze w tamtym sezonie sie przytrafil a jakie byl skutki? odpadniecie z LM, przegrana walka o mistrza Hiszpanii. Takze oczywiscie na dzien dzisiejszy Milan dostalby porzadne lanie, bo jest rozbity wewnetrznie, to tez spora zasluga rzadzacych jak i tego ze Allegri jest zagubiony w tym wszystkim co sie dzieje, a zle sie dzieje, bo pan Bunga Bunga wciaz zasiska pasa i nie chce rzucic groszem na swoj zespol, boli mnie to ale nie z takich kryzysów Milan wychodził.

Wszystko dobrze tylko nie ma co porównywać poprzednich sezonów/lat. Faktem jest, że Barcelona zawaliła poprzedni sezon, ale fenomenalne były sezony pod wodzą Pepa. Teraz jest nowy trener i póki co wszystko idzie dobrze a spójrz np. na Real i Chelsea, kompletne dno. Królewscy jeszcze trochę czap i będą poza pucharami :P
Co do Milanu tam doszło do zmiany pokoleniowej, nie ma już takich zawodników jak Clarence Seedor, Gatuttuso, Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi czy Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović.
W LM na San Siro 'Rossoneri' zaliczyli dwa remisy i porażkę więc spokojnie FCB tam ugra dobry wynik. No chyba, że Milanowi wypali mecz jak z Juventusem w co wątpię. Jedynie po ich stronie stoi historia, bo jakby nie było to wciąż wielki team z tym, że zagubiony organizacyjnie ..
Do lutego daleko, ale wczorajsze baty od Romy to dobry film dla Tito jak grać z Milanem.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 грудня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ktoś to mądry napisał: " kibice Barcy zawsze będą mieli kompleks Realu Madryt " ;) ale tak to jest jak się ma mniej znaczących pucharów w swojej historii :)

Nigdy nie miałem jakiegoś kompleksu, teraz kibice Realu mają. Sporadycznie wygrana liga, od dekady brak wygranej w CL przy 3 trofeach Barcy.
A że nastukali statystyk w latach 50 .... co z tego? To takie Nottingham Forest czy Benfica też powinny się wozić bo coś tam kiedyś ugrali w Europie.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  23 грудня 2012
Mou stwierdził że Adan jest w lepszej dyspozycji niż Iker d83dde02
smencikk
smencikk
  23 грудня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nigdy nie miałem jakiegoś kompleksu, teraz kibice Realu mają. Sporadycznie wygrana liga, od dekady brak wygranej w CL przy 3 trofeach Barcy. A że nastukali statystyk w latach 50 .... co z tego? To takie Nottingham Forest czy Benfica też powinny się wozić bo coś tam kiedyś ugrali w Europie.

o czym ty perdolisz. Real zawsze był konkurencyjny, jest najlepszą ekipą w Hiszpanii, a na przełomie XX i XXI wieku zdobył w krótszym czasie tyle samo LM, co rzekomo najwspanialsza drużyna we wszechświecie. Przez 32 lata nie wiedli prymu w Europie, bo poziom ówczesnej piłki był bardziej wyrównany, a nie 4 ekipy, które rzeczywiście mogą wygrać coś w Europie. Osobiście nie mam powodów by mieć jakiś kompleks Barcelony, bo Real potrafi dotrzymać jej kroku, mimo że jest uznawana za najlepszą drużynę w historii piłki, choć dla mnie to drużyna jednego zawodnika.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 грудня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o czym ty perdolisz. Real zawsze był konkurencyjny, jest najlepszą ekipą w Hiszpanii, a na przełomie XX i XXI wieku zdobył w krótszym czasie tyle samo LM, co rzekomo najwspanialsza drużyna we wszechświecie. Przez 32 lata nie wiedli prymu w Europie, bo poziom ówczesnej piłki był bardziej wyrównany, a nie 4 ekipy, które rzeczywiście mogą wygrać coś w Europie. Osobiście nie mam powodów by mieć jakiś kompleks Barcelony, bo Real potrafi dotrzymać jej kroku, mimo że jest uznawana za najlepszą drużynę w historii piłki, choć dla mnie to drużyna jednego zawodnika.

Opisuje ostatnie 10lat i nie podniecaj się tak młody.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  23 грудня 2012
Powiem krótko - gdyby nie reżim Franco to Real pałętałby się po Segunda Division i taka jest prawda, bez spiny
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  23 грудня 2012
Smencik nie wdawaj sie w dyskusje z Nutim o Barcelonie bo to nie ma sensu
Alucard
Alucard
  23 грудня 2012
Panowie

:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 грудня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Smencik nie wdawaj sie w dyskusje z Nutim o Barcelonie bo to nie ma sensu

Daj spokój, przecież zawsze napiszę obiektywnie :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  23 грудня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Daj spokój, przecież zawsze napiszę obiektywnie

Nuti i obiektywne wypowiedzi na temat Barcelony

dopierdzielenie numer 2 dziś :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 грудня 2012
Arek, widziałeś kwejka ? :D

:crylol:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  23 грудня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Panowie

kumple z repry :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 грудня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nuti i obiektywne wypowiedzi na temat Barcelony dopierdzielenie numer 2 dziś

Chodzi mi o same spotkania, np. wczoraj zagrali mega słabo ...
Gdy przegrają też Ci obiektywnie o tym napiszę :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.