WueRZet
WueRZet
  4 lipca 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  2 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: 80% bramek to na zasadzie doloz noge do pustej bramki

Heh, ale najpierw to trzeba się w odpowiednim miejscu i o odpowiednim czasie znaleźć, żeby strzelić. Tacy napastnicy nazywani byli/są lisami pola karnego, piłka sama ich znajdowała, coś jak Gerd Mueller
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  2 października 2012
Enkido
Enkido: najpierw to trzeba się w odpowiednim miejscu i o odpowiednim czasie znaleźć,

Mega wyczyn d83ddc4d zlotą piłke mu
LeonGrande
LeonGrande
  2 października 2012
Jego dobre statystyki wynikaja z tego ze ma swietnych pomocnikow za plecami ktorzy go co do centrymetra obsluguja :)
WueRZet
WueRZet
  2 października 2012
Lewy może kiedyś w książce swojej napisze jak na Międzychodzkiej prawie po mordzie dostał od meneli :ziober2:
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  2 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: go w innej lidze w jakims angielskim czy hiszpanskim klubie, przepadnie zaprawde poowiadam ci.

Demba Ba, Berbatov, Petrić, Trochowski....

LeonGrande
LeonGrande: W lidze niemieckiej zapomniales dodac

A co to jakaś ułomna liga ? :woot: W Niemczech są najlepsi bramkarze - co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości więc tym bardziej szacun za tyle bramek - że to piłki dobijane czasem na pustą... A Gomez niby inaczej strzela?
Gutek909
Gutek909
  2 października 2012
Enkido
Enkido: i pierwszy skład Borussii i ciekawe kto wygra. 1000 zł bym postawił, że BVB

byłbym skłonny się założyć gdyby miał dojść do tego meczu, że to rezerwowi Realu by wygrali.
Adan- Nacho, Varane, Albiol, Coentrao - Essien, Modric, Callejon, Kaka, Morata - Higuain.
skład rezerwowy podałem wg własnego widzi mi się.

BVB na tą chwilę w Europie nic nie znaczy.
Gutek909
Gutek909
  2 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: miał

miało
LeonGrande
LeonGrande
  2 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Demba Ba, Berbatov, Petrić, Trochowski....

Chodzilo mi wylacznie o Lewandowskiego, ze dla niego najlepsza bedzie liga niemiecka, w takiej Borussi moglby sobie grac, a moze nawet i w Bayernie, choc Mandzukic jednak lepszy.

Konto usunięte
Konto usunięte: A co to jakaś ułomna liga ?

A kiedy jakis zespol z ligi niemieckiej cos ugral w Europie? odpowiedz w 2001, czyli dawno dawno temu.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  2 października 2012
hahah Budzyński cóz za interwencja :crylol:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  2 października 2012
Jestem pod wrażeniem gry Zagłebia w dzisiejszym spotkaniu PP... 32 strzały w meczu! Szybkie akcje, piłka wędrowała od jednej bramki pod drugą... Oby więcej takich spotkań w PP :)
Enkido
  2 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Adan- Nacho, Varane, Albiol, Coentrao - Essien, Modric, Callejon, Kaka, Morata - Higuain.

Enkido
Enkido: ławkę Realu (tych co nawet szans na wejście nie mają)

Nijak się Twój skład nie ma do tego co napisałem
LeonGrande
LeonGrande: A kiedy jakis zespol z ligi niemieckiej cos ugral w Europie?

Po samych triumfach nie ma co patrzeć. 2010 i 2012 finał LM, 2002, 2009 finał LE, to też jakiś sukces
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  2 października 2012
Enkido
Enkido: Wystawmy ławkę Realu (tych co nawet szans na wejście nie mają)

to Ci pokazałem ten skład lol.
Enkido
  2 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to Ci pokazałem ten skład lol.

Mhm, przecież to są bezpośredni zmiennicy jak choćby Varane, który ostatnio nawet cały mecz zagrał, Modrić, Callejon, Higuain... To nie jest skład tych co nie mają szans wejść w meczu
LeonGrande
LeonGrande
  2 października 2012
Enkido
Enkido: 2010 i 2012 finał LM, 2002, 2009 finał LE, to też jakiś sukces

Co by daleko nie szukac ... to juz sam Milan w pojedynke bije te "sukcesy" bo 2003 wygrana, 2005 final, 2007 wygrana

oh silna liga niemiecka, faktycznie, z innych lig duzo czesciej dochodzili do finalow :ziober2:
Enkido
  2 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: oh silna liga niemiecka, faktycznie, z innych lig duzo czesciej dochodzili do finalow

Pewnie, słabiutka, są raptem w TOP 5 lig europejskich
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.