Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
2 października 2012
LeonGrande: 80% bramek to na zasadzie doloz noge do pustej bramki
Heh, ale najpierw to trzeba się w odpowiednim miejscu i o odpowiednim czasie znaleźć, żeby strzelić. Tacy napastnicy nazywani byli/są lisami pola karnego, piłka sama ich znajdowała, coś jak Gerd Mueller
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Reputacja: 1 |
BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
2 października 2012
LeonGrande: go w innej lidze w jakims angielskim czy hiszpanskim klubie, przepadnie zaprawde poowiadam ci.
Demba Ba, Berbatov, Petrić, Trochowski....
LeonGrande: W lidze niemieckiej zapomniales dodac
A co to jakaś ułomna liga ? W Niemczech są najlepsi bramkarze - co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości więc tym bardziej szacun za tyle bramek - że to piłki dobijane czasem na pustą... A Gomez niby inaczej strzela?
Gutek909
2 października 2012
Enkido: i pierwszy skład Borussii i ciekawe kto wygra. 1000 zł bym postawił, że BVB
byłbym skłonny się założyć gdyby miał dojść do tego meczu, że to rezerwowi Realu by wygrali.
Adan- Nacho, Varane, Albiol, Coentrao - Essien, Modric, Callejon, Kaka, Morata - Higuain.
skład rezerwowy podałem wg własnego widzi mi się.
Chodzilo mi wylacznie o Lewandowskiego, ze dla niego najlepsza bedzie liga niemiecka, w takiej Borussi moglby sobie grac, a moze nawet i w Bayernie, choc Mandzukic jednak lepszy.
Konto usunięte: A co to jakaś ułomna liga ?
A kiedy jakis zespol z ligi niemieckiej cos ugral w Europie? odpowiedz w 2001, czyli dawno dawno temu.
JestemFejkiem
2 października 2012
hahah Budzyński cóz za interwencja
JestemFejkiem
2 października 2012
Jestem pod wrażeniem gry Zagłebia w dzisiejszym spotkaniu PP... 32 strzały w meczu! Szybkie akcje, piłka wędrowała od jednej bramki pod drugą... Oby więcej takich spotkań w PP :)
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
2 października 2012
Konto usunięte: to Ci pokazałem ten skład lol.
Mhm, przecież to są bezpośredni zmiennicy jak choćby Varane, który ostatnio nawet cały mecz zagrał, Modrić, Callejon, Higuain... To nie jest skład tych co nie mają szans wejść w meczu
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.