WueRZet
WueRZet
  4 July 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 September 2012
ale hejterom dupeczki pękały, że Barca zebrała się z 0:2
nie dam już złego słowa na Cesca powiedzieć :D

VAMOS BARCELONA !!

LIDER jest jeden!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 September 2012

!!
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  30 September 2012
Meczu Barcy nie oglądałem. Podobno niektórzy narzekają, ze sędzia pomógł. Czerwona jest, ok (przypuszczam, ze jednak zasłużona ale karnych nie widzę - trzy bramki zdobyte po akcjach w tym dwie w samej końcówce. Na chłopski rozum - frajerstwo Sevilli i tyle.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak można tak podniecać się drużyną na której meczu w życiu się nie było :D

Jaram się na myśl o 7 listopada. d83dde1d
Renifer
Renifer
  30 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Klub ważniejszy niz kobieta

Polać Wiślakowi.
Gutek909
Gutek909
  30 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ale hejterom dupeczki pękały, że Barca zebrała się z 0:2

d83dde02

3 pod rząd wygrana Barcy w marnym stylu i na farcie, a tym razem pomógł sędzia ;D a tak lubiłem Lahoza :/ Aktorzy z Barcelony wczoraj przeprowadzili ładny trening aktorski przed GD. Szczególny Sanchez( ostatnio niekwestionowany numer jeden ) i Fabregas, któremu wczoraj prawie głowę urwało, choć pierwszy wykonał ruch.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 pod rząd wygrana Barcy w marnym stylu i na farcie

To co w takim razie prezentuje Real mający 8 pkt straty? Dno i metr mułu :)
Konto usunięte
Konto usunięte: a tym razem pomógł sędzia

Pewnie, do spółki z liniowymi każdy po jednej bramce dla Barcy strzelił :)
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak lubiłem Lahoza

Bo gwizdał dla Realu zawsze?
Konto usunięte
Konto usunięte: Fabregas, któremu wczoraj prawie głowę urwało, choć pierwszy wykonał ruch.

:rotfl: Wszyscy mówią, że Menel pierwszy i jedyny wykonał ruch, tylko Gutek widział inaczej
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 pod rząd wygrana Barcy w marnym stylu i na farcie, a tym razem pomógł sędzia ;D a tak lubiłem Lahoza :/ Aktorzy z Barcelony wczoraj przeprowadzili ładny trening aktorski przed GD. Szczególny Sanchez( ostatnio niekwestionowany numer jeden ) i Fabregas, któremu wczoraj prawie głowę urwało, choć pierwszy wykonał ruch.

Oglądanie Chelsea w tamtym sezonie przekonało mnie do tego, że na 1 miejscu liczy się wynik. Drogba aktorzył co chwile i wygrali LM.
Zwycięstwo bardzo ważne, morale +1 i 18pkt w tabeli :rock:
Gutek909
Gutek909
  30 September 2012
Enkido
Enkido: Wszyscy mówią, że Menel pierwszy i jedyny wykonał ruch, tylko Gutek widział inaczej

jak byłem pewny, że tym prowo Cie sprowokuje hahahah

teraz sobie zobacz gościu jak Ty prowokujesz. Tylko Ci pokazałem. Eot.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Oglądanie Chelsea w tamtym sezonie przekonało mnie do tego, że na 1 miejscu liczy się wynik. Drogba aktorzył co chwile i wygrali LM.

no wiadomo, prowokowałem tylko Enkido ;) ;D
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  30 September 2012
to dzisiaj Deportivo :rock:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no wiadomo, prowokowałem tylko Enkido ;) ;D

Do czego to wszystko prowadzi...
Gutek909
Gutek909
  30 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Do czego to wszystko prowadzi...

no sorry, on prowokuje non stop, a sam się łapie na prowokacje. Można prowokować, ale nie tyle co Enkido, bez przesady. Odkąd jestem na forum to nie pamiętam żeby ktoś tak żałośnie pisał.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no sorry, on prowokuje non stop, a sam się łapie na prowokacje. Można prowokować, ale nie tyle co Enkido, bez przesady. Odkąd jestem na forum to nie pamiętam żeby ktoś tak żałośnie pisał.

Sami się na to łapiecie i to ciągnięcie.
Gutek909
Gutek909
  30 September 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Sami się na to łapiecie i to ciągnięcie.

bo raczej nikt do takiego czegoś przyzwyczajony nie jest.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo raczej nikt do takiego czegoś przyzwyczajony nie jest.

powoli się przyzwyczajam :rotfl:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  30 September 2012
Tomasz Wajda został odsunięty na dwa spotkania przez Kolegium Sędziów PZPN-u za błąd w meczu Pucharu Polski pomiędzy Wartą Poznań, a Wisłą Kraków - informuje portal "Sport.pl".
Uznano, że Wajda nie podyktował słusznego rzutu karnego dla Warty za faul na Tomaszu Magdziarzu. Według komisji obydwie jedenastki dla Wisły były prawidłowo podyktowane. Spotkanie to zakończyło się zwycięstwem krakowian 1-0.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.