Kaźmierczak odbija sobie braki w mózgu oraz umiejętności piłkarskich głupimi faulami, powinien dostać przynajmniej porządnie po kieszeni. Argumentując zemstę za Cetnara pokazała że jest idiota na poziomie Peszki. Było trzeba dać w ryj jak facet a nie kopać jak ciota. Karny z kapelusza, wolał bym żeby Piotrkowi wjechała brameczka a nie układziki, układziki. Zasłużona wygrana Śląska. Ślusarski strzela, Glikiewicz również jaka słaba ta liga że takie drewna zdobywają bramki.
JestemFejkiem
27 września 2012
JestemFejkiem
27 września 2012
Konto usunięte: W tej chwili to ja jestem najlepszym piłkarzem na świecie. Messiego nie liczę, bo on jest z innej planety. Cristiano Ronaldo zazdrości zarówno mi, jak i Messiemu, bo tak naprawdę jest to przeciętniak...
Renifer
27 września 2012
Konto usunięte: Myślałam, że czasy drukowania meczów już dawno się skończyły. Wajda nakręcił dzisiaj piękny film dla Wisły. Taka postawa sędziego to skandal.
Konto usunięte: Szkoda moich pieniędzy, jak i tak nie można wygrać na boisku. A jednak piłkarski poker trwa...
Konto usunięte: Wielka Wisła jak słaby drugoligowiec ograniczała sie do wybijania piłek z własnego pola karnego.
Pyżalska dissuje Wisłę :D
Renifer
27 września 2012
Kadra HSV na mecz z Lechem:
Bramkarze: Jaroslav Drobny, Rene Adler
Obrońcy: Dennis Diekmeier, Michael Mancienne, Heiko Westermann, Jeffrey Bruma, Dennis Aogo, Marcel Jansen
Pomocnicy: Tomas Rincon, Ivo Ilicević, Milan Badelj, Tolgay Arslan, Petr Jiracek, Rafael van der Vaart, Per Skjelbred
Napastnicy: Artjoms Rudnevs, Marcus Berg, Maximilian Beister, Son Heung-Min
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
28 września 2012
Iniesta wraca do zdrowia, powinien być gotów na Seville
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
JestemFejkiem
29 września 2012
dzisiaj 3 zayebiste mecze w PL, czuje cały dzien przed TV
NuTiiiiii
29 września 2012
Konto usunięte: dzisiaj 3 zayebiste mecze w PL, czuje cały dzien przed TV
i na deser Sevilla - Barca (jednak Iniesta nie zagra;/)
ja jutro sobie maraton zrobię, moja i tak w szkole
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
29 września 2012
El Nino i Chelsea 1:0
Dobry kurs na The Blues, 3.50 !!!
NuTiiiiii
29 września 2012
Już 1:1 Gervinho
NuTiiiiii
29 września 2012
2:1 dla Chelsea
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
29 września 2012
LeonGrande: Redaktorzy wp przechodza sami siebie
No ja dziś tam przeczytałem, że Obraniak dostał czerwoną kartkę w meczu z Serbią xD Btw. Obraniak dostaje zawieszenie od FIFA na 2 mecze, a Czarnogóra żadnej kary za zachowanie kibiców, żenua
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.