WueRZet
WueRZet
  4 lipca 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
Renifer
Renifer
  26 września 2012
Kaźmierczak odbija sobie braki w mózgu oraz umiejętności piłkarskich głupimi faulami, powinien dostać przynajmniej porządnie po kieszeni. Argumentując zemstę za Cetnara pokazała że jest idiota na poziomie Peszki. Było trzeba dać w ryj jak facet a nie kopać jak ciota. Karny z kapelusza, wolał bym żeby Piotrkowi wjechała brameczka a nie układziki, układziki. Zasłużona wygrana Śląska. Ślusarski strzela, Glikiewicz również jaka słaba ta liga że takie drewna zdobywają bramki.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 września 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W tej chwili to ja jestem najlepszym piłkarzem na świecie. Messiego nie liczę, bo on jest z innej planety. Cristiano Ronaldo zazdrości zarówno mi, jak i Messiemu, bo tak naprawdę jest to przeciętniak...
Renifer
Renifer
  27 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślałam, że czasy drukowania meczów już dawno się skończyły. Wajda nakręcił dzisiaj piękny film dla Wisły. Taka postawa sędziego to skandal.

Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda moich pieniędzy, jak i tak nie można wygrać na boisku. A jednak piłkarski poker trwa...

Konto usunięte
Konto usunięte: Wielka Wisła jak słaby drugoligowiec ograniczała sie do wybijania piłek z własnego pola karnego.

Pyżalska dissuje Wisłę :D
Renifer
Renifer
  27 września 2012
Kadra HSV na mecz z Lechem:

Bramkarze: Jaroslav Drobny, Rene Adler

Obrońcy: Dennis Diekmeier, Michael Mancienne, Heiko Westermann, Jeffrey Bruma, Dennis Aogo, Marcel Jansen

Pomocnicy: Tomas Rincon, Ivo Ilicević, Milan Badelj, Tolgay Arslan, Petr Jiracek, Rafael van der Vaart, Per Skjelbred

Napastnicy: Artjoms Rudnevs, Marcus Berg, Maximilian Beister, Son Heung-Min
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 września 2012
Iniesta wraca do zdrowia, powinien być gotów na Seville d83ddcaa
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  29 września 2012
dzisiaj 3 zayebiste mecze w PL, czuje cały dzien przed TV :ninja:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzisiaj 3 zayebiste mecze w PL, czuje cały dzien przed TV

i na deser Sevilla - Barca (jednak Iniesta nie zagra;/)

ja jutro sobie maraton zrobię, moja i tak w szkole 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2012
El Nino i Chelsea 1:0
Dobry kurs na The Blues, 3.50 !!!
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2012
Już 1:1 Gervinho
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 września 2012
2:1 dla Chelsea
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  29 września 2012
Giroud pudło w stylu Ślusarza d83dde02
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  29 września 2012

Redaktorzy wp przechodza sami siebie :rotfl:
Enkido
  29 września 2012
LeonGrande
LeonGrande: Redaktorzy wp przechodza sami siebie

No ja dziś tam przeczytałem, że Obraniak dostał czerwoną kartkę w meczu z Serbią xD Btw. Obraniak dostaje zawieszenie od FIFA na 2 mecze, a Czarnogóra żadnej kary za zachowanie kibiców, żenua
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  29 września 2012
Rudnevs 2. gol w Bundeslidze, HSV - H96 1-0 od 20'
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.