WueRZet
WueRZet
  4 lipca 2012 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 września 2012
Brawo Atalanta:) czym wiecej takich porazek to moze przebudzi sie Berlu i zacznie ratowac tonacy okret, a jak nie chce ratowac to niech w koncu sprzeda klub, bo zal i nedza.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 września 2012
Chudy
Chudy: Trochowski to niemiec,taki z niego polak jak z Perkjesa czy innych śmieci

W wieku 5 lat rodzice go zabrali do Niemiec, sam deklaruje, że jest Polakiem, a dlaczego gra dla Niemiec? Bo w Polsce nikt się nim nie interesował...
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chudy
Chudy
  15 września 2012
Enkido
Enkido: W wieku 5 lat rodzice go zabrali do Niemiec, sam deklaruje, że jest Polakiem, a dlaczego gra dla Niemiec? Bo w Polsce nikt się nim nie interesował...

chłopie to jest zwykły niemiec,żaden z niego polak,niech dalej całuje czarnego orła na piersi
Enkido
  15 września 2012
Chudy
Chudy: chłopie to jest zwykły niemiec,żaden z niego polak,niech dalej całuje czarnego orła na piersi

"- Moje serce jest bliżej Polski, ale nikt się mną nie interesował, dlatego gram dla Niemców - mówi 21-letni Piotr Trochowski, piłkarz HSV Hamburg". Fragment z wywiadu sprzed 7 lat ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chudy
Chudy
  15 września 2012
Enkido
Enkido: "- Moje serce jest bliżej Polski, ale nikt się mną nie interesował, dlatego gram dla Niemców - mówi 21-letni Piotr Trochowski, piłkarz HSV Hamburg". Fragment z wywiadu sprzed 7 lat ;)

prawdziwy polak nigdy w życiu nie założył by tej hitlerowskiej koszulki,dla mnie zwykła szmata z niego jak i z każdego który udaje polaka,z Polski to on pochodzi a jest zwykłym zerem,takie moje zdanie:)
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 września 2012
Podbijam, polak z krwi i kosci nie zalozy koszulki SS.
Enkido
  15 września 2012
I mówią to Niemcy z Wrocławia :rotfl:
Chudy
Chudy
  15 września 2012
Enkido
Enkido: I mówią to Niemcy z Wrocławia

słabe prowo biedaczku polaczku na zasiłku
Enkido
  15 września 2012
Chudy
Chudy: słabe prowo biedaczku polaczku na zasiłku

Skąd pomysł, że na zasiłku? d83dde02

Real się śpieszy jakby to 80 minuta była :rotfl:
Chudy
Chudy
  15 września 2012
Enkido
Enkido: Skąd pomysł, że na zasiłku?

pisałeś że zasiłek bierzesz,śmiechłem wtedy mocno bo żeby facet siedział na socjalu to beka mocna
Enkido
  15 września 2012
Chudy
Chudy: pisałeś że zasiłek bierzesz,śmiechłem wtedy mocno bo żeby facet siedział na socjalu to beka mocna

Zdarza się jak dziś wymagają orzeczenia o niepełnosprawności w 80% firm ;) Ale na szczęście znalazłem fajną pracę w międzynarodowej firmie :)

Ciekawe w ilu skończy Real d83dde02
Enkido
  15 września 2012
Płaczek już z desperacji łokciami bije
Chudy
Chudy
  15 września 2012
Enkido
Enkido: Zdarza się jak dziś wymagają orzeczenia o niepełnosprawności w 80% firm ;) Ale na szczęście znalazłem fajną pracę w międzynarodowej firmie :)Ciekawe w ilu skończy Real

oprócz fizycznego to jesteś też niepełnosprawny intelektualnie,nie dziwota że ciężko tyre znaleźć :D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 września 2012
Jest wygrana Barcy na trudnym terenie na lajtowo 4:1 :)
Co teraz wyprawia Real d83dde01
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Enkido
  15 września 2012
Chudy
Chudy: oprócz fizycznego to jesteś też niepełnosprawny intelektualnie,nie dziwota że ciężko tyre znaleźć :D

Za tysiąc złotych po 12h zaiwaniał nie będę, proste :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co teraz wyprawia Real

Jak zwykle przegrywają i chamsko faulują :tak:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.