Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
30 August 2012
Konto usunięte: I tak samo w oficjalnych trofeach.
Ale w ilości Superpucharów 10-8 dla FC Barcelony ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
30 August 2012
NuTiiiiii: Radwańska taki dostała za 2 miejsce na Wimbledonie :D
Talerze na Wimbledonie lepsze:P
kuba92762
30 August 2012
Konto usunięte: ale jakby nie patrzeć puchar zdobył Real ;D
No w końcu wypadałoby bo po co ten przydomek wtedy:P
Alucard
30 August 2012
Coś czuje że będą na nas skargi, bo takie darcie ryja było na obiekcie że hoho xD
Jako że mam yebane na jednych i drugich powiem super spotkanie, super bramki :D
smencikk
30 August 2012
Pipita, Ty nigdy nie będziesz dobrym napastnikiem.
Tłumaczenie, że Barca miała wyebane, jest co najmniej żałosne. Wyebane, to ja miałem na ten puchar, a dla piłkarzy to policzek, bez względu czy byliby to piłkarze Realu, czy są to piłkarze Barcy. Pozdro.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
30 August 2012
Enkido: Fatalnie ustawiony bramkarz
A co ma na linii stać cały czas, wg mnie normalnie tam na 3 metrze był. Strzał taki mega lobem i stadiony świata ;>
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
30 August 2012
Enkido: Jak mówię że fatalnie to fatalnie, piłka mijając linię była mniej więcej na połowie wysokości bramki, do wyciągnięcia
Nie wiem Enkido Ty masz w tym doświadczenie :D
Gutek909
30 August 2012
LeonGrande: po prostu tak bedzie juz w tym sezonie, to bedzie normalnosc
oby Leon ;D
kuba92762
30 August 2012
Konto usunięte: Gutek909
LeonGrande: LeonGrande
Panowie, Montoya wyciągnie kupę z kisielem majtek i jeszcze pogrąży Real jakimś strzałem od łydki:D