Reputacja: 1 |
BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
6 July 2012
No jasne, że w 12 da się przez neta. :) A widzę teraz konto steam z grą na allegro już po 15 zł. :D
Gutek909
6 July 2012
Konto usunięte: Na samo dojście do jakiegoś meczu się sporo czasu traci :P
LouisVanGaal: No jasne, że w 12 da się przez neta. :)
nie grałem jeszcze przez neta w FMa
thomas893
6 July 2012
Konto usunięte: nie grałem jeszcze przez neta w FMa
Szczerze to wolę grać samemu, bo można wtedy wszystko na spokojnie robić, a tak masz czas odliczany i dupa ;)
JestemFejkiem
6 July 2012
Louis van Gaal zastąpił Berta van Marwijka w roli selekcjonera reprezentacji Holandii. Doświadczony szkoleniowiec podpisał dwuletni kontrakt. Jego asystentem będzie legenda Ajaxu Danny Blind.
LouisVanGaal: LouisVanGaal
gratki :D
WueRZet
6 July 2012
Konto usunięte: Louis van Gaal zastąpił Berta van Marwijka w roli selekcjonera reprezentacji Holandii. Doświadczony szkoleniowiec podpisał dwuletni kontrakt.
[*]
Czekam na pierwsze reakcje jak zacznie ściągać spodnie w szatni.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
7 July 2012
Marcelo Bielsa podał się do dymisji po tym jak działacze Bilabo nie wyremontowali ośrodka treningowego Atlethicu wg jego zaleceń
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
7 July 2012
Van Gaal to nie jest taki zly pomysl jako trener Holandii, licze ze pod jego wodza pomaranczowi znow cos zacznac grac i na Mś w Brazylii powalcza o medal.
Gutek909
7 July 2012
NuTiiiiii: Marcelo Bielsa podał się do dymisji po tym jak działacze Bilabo nie wyremontowali ośrodka treningowego Atlethicu wg jego zaleceń
NuTiiiiii
7 July 2012
odnośnie zdjęcia z siatkówki przypomniało mi się coś :
Obok fotek z Mario tego też jest full net :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
7 July 2012
dostałem autobana bo w linku było to słowo te