JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 Iunie 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 Iunie 2012
Zobacz sobie na kupon, jaki chce postawic na dzis. Ale raczej zamiast tego ze zmianami dam, ze obie strzela brame.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Przynajmniej cycki pokazuja.

grunt to widzieć plusy :)

LuznyGosc
LuznyGosc: Slyszalem to ostatnio, jak sedziowalem. :P

B klasę ? :]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Zobacz sobie na kupon, jaki chce postawic na dzis. Ale raczej zamiast tego ze zmianami dam, ze obie strzela brame.

Zanim to napisałeś looknęłem na bukmacherkę.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 Iunie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: B klasę ? :]

A klase. :tak:
Michal1910SRD
Michal1910SRD
  12 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Do pobicia polskiego kibica doszło pod Stadionem Narodowym. Osoba została zaczepiona przez trzech kibiców drużyny rosyjskiej przez jedną z nich pobita. Polak z obrażeniami trafił do szpitala, a trójka Rosjan została zatrzymana do wyjaśnienia

Jak narazie to my wpierdy dostajemy :and:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: A klase.

jako główny czy na linii?
masz uprawnienia do wyższych lig?

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak narazie to my wpierdy dostajemy

Podpisali na siebie wyrok, chyba wspólnego picia wódy nie będzie.
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 Iunie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: jako główny czy na linii? masz uprawnienia do wyższych lig?

Na linii. Najwyzej bylem na czwartej lidze. Dwa lata temu mialem A klase jako glowny, ale zrezygnowalem, bo gralem sobie w okregowce. Teraz mam problemy z kolanami, to wrocilem do sedziowania. W zime zamierzam zrobic awans do A, na wiosne okregowa i heja. :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  12 Iunie 2012
co jak co ale statystyki przemawiają że nie przegramy z Ruskimi :ninja:

--
idealnie by było
remis Grecja - Czechy
pokonać Ruskich i wygrać z Czechami
awans z pierwszego miejsca i ćwierćfinał z Dania :D , półfinał z Hiszpanią i Finał z Niemcami
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Na linii. Najwyzej bylem na czwartej lidze. Dwa lata temu mialem A klase jako glowny, ale zrezygnowalem, bo gralem sobie w okregowce. Teraz mam problemy z kolanami, to wrocilem do sedziowania. W zime zamierzam zrobic awans do A, na wiosne okregowa i heja. :D

U mnie w pracy sporo osób się w to bawi. Latają po IV-V lidze nawet jako główni i sobie dorabiają w weekendy.
Czasem nawet nie wiedząc, że sędziują u mnie wyzywałem ich od uji :ziober2:

Na dziś :

trochę źle graficznie bo Błaszczykowski ma biegać bliżej środka
ogólnie zabezpieczamy tyły, do kontry będzie biegał sam Lewy i jak złapie piłkę na połowie boiska to nic nie zrobi bo reszta mini bus na 20 metrze
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 Iunie 2012
RexMundi
RexMundi: awans z pierwszego miejsca i ćwierćfinał z Dania :D

Od nich same czapy dostawaliśmy, zawsze i wszędzie.
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 Iunie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: U mnie w pracy sporo osób się w to bawi. Latają po IV-V lidze nawet jako główni i sobie dorabiają w weekendy. Czasem nawet nie wiedząc, że sędziują u mnie wyzywałem ich od uji

Na sedziowaniu mozna dobra kasiore zarobic, wiecej nawet niz w normalnej pracy. :ziober2: Ja wychodze okolo 7 stow na miesiac, ale mam mniej meczow niz inni. Moj brat przewaznie 1500, no ale spora czesc z tego to hajs z 3 ligi. :P
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  12 Iunie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Od nich same czapy dostawaliśmy, zawsze i wszędzie.

juz lepiej z Danią niż Niemcami czy Holandia
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Na sedziowaniu mozna dobra kasiore zarobic, wiecej nawet niz w normalnej pracy. Ja wychodze okolo 7 stow na miesiac, ale mam mniej meczow niz inni. Moj brat przewaznie 1500, no ale spora czesc z tego to hajs z 3 ligi. :P

Niby tak, ale jak pracujesz w tygodniu i potem masz jeździć gwizdać na wioski w sobote/niedziele to trochę się nie chce.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 Iunie 2012
RexMundi
RexMundi: juz lepiej z Danią niż Niemcami czy Holandia

Jak spaść to z wysokiego konia, dawać Dojcze.
Z resztą o czym my marzymy, koniec Euro dla nas po meczu z Czechami.
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 Iunie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Niby tak, ale jak pracujesz w tygodniu i potem masz jeździć gwizdać na wioski w sobote/niedziele to trochę się nie chce.

Sporo osob tak jezdzi i nie marudzi. Ja nie pracuje, wiec wiesz. :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.