JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 июня 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
Renifer
Renifer
  10 июня 2012
LeonGrande
LeonGrande: Dania 4 pkt - bilans bramek 2:2 Holandia 4 pkt - bilans bramek 2:2 Niemcy 4 pkt - bilans bramek 2:2 Portugalia 4 pkt - bilans bramek 2:2

Nie wiem czy ktoś odpowiedział ale awansują zespoły wyżej klasyfikowane w rankingu Fifa.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  10 июня 2012
Renifer
Renifer: Nie wiem czy ktoś odpowiedział ale awansują zespoły wyżej klasyfikowane w rankingu Fifa.

Czyli Enkido sie nie zna, odpowiedzial ze beda karniaki w dwoch meczach :ninja:

Czyli weszlaby Holandia i Niemcy :ziober2: ciekawa sytuacja swoja droga
kzyhu
kzyhu
  10 июня 2012
Enkido ma rację :tak:

LeonGrande
LeonGrande
  10 июня 2012
To sie zdecydujcie :lol:

ja akurat nie mialem pojecia co w takiej sytuacji.
TottenhamHot
TottenhamHot
  10 июня 2012
widze ze fajna atmosfera w poznaniu
Renifer
Renifer
  10 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido ma rację

Nie ma racji.
Jeżeli sytuacja by wyglądała tak:
1.Dania
2.Portugalia X X-X
Holadnia X X-X
4.Niemcy
A zakładając że ostatni mecz to Portugalia Holandia to mogą być karne.
Jeżeli było by tak jak Leon opisał :
Dania 4 pkt - bilans bramek 2:2
Holandia 4 pkt - bilans bramek 2:2
Niemcy 4 pkt - bilans bramek 2:2
Portugalia 4 pkt - bilans bramek 2:2
Decyduje ranking trzech ostatnich imprez wraz z eliminacjami bodaj.
Gutek909
Gutek909
  10 июня 2012
LeonGrande
LeonGrande: ezeli to zaden trolling, to ten kto to mowi ma nierowno pod sufitem.

jeśli chodzi o niepełnosprawnych, kobiety, dzieci i tych co bd spokojni to racja.
Reszta powinna dostać taki wpier:cenzura:dol, że popamiętają wizytę u nas. Chociażby za to co zrobili we Wrocławiu.
Renifer
Renifer
  10 июня 2012
Kontuzja jaką odniósł Avraam Papadopoulos w meczu z Polską, okazała się bardzo poważna. Grecki obrońca może nie zagrać nawet przez pół roku.
LeonGrande
LeonGrande
  10 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli chodzi o niepełnosprawnych, kobiety, dzieci i tych co bd spokojni to racja.

Bo niby czym oni zawinili? bo sa narodowosci rosyjskiej to trzeba lac? lol tylko lamusy i cioty atakuja dzieci i kobiety czy osoby niepelnosprawne, bo wiedza ze z prawdziwymy chuliganami nic nie moga zdzialac.

Ale fakt, moze byc goraco we wtorek za Wrocław, rosjanie (mam namysli oczywko pseudokibiców) sie panosza za bardzo w PL.
Gutek909
Gutek909
  10 июня 2012
LeonGrande
LeonGrande: Bo niby czym oni zawinili? bo sa narodowosci rosyjskiej to trzeba lac? lol tylko lamusy i cioty atakuja dzieci i kobiety czy osoby niepelnosprawne, bo wiedza ze z prawdziwymy chuliganami nic nie moga zdzialac.

no dokładnie, nie no myślę, że aż takich ekscesów nie bd :mrgreen:

LeonGrande
LeonGrande: Ale fakt, moze byc goraco we wtorek za Wrocław, rosjanie (mam namysli oczywko pseudokibiców) sie panosza za bardzo w PL.

i za to należy im się porządny wpier:cenzura:dol
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  10 июня 2012
Pseudokibice,pseudokibicami za to inne ruskie szastają na prawo i lewo niebacząc na ceny i dobrze :ziober2:
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/593609,restauratorzy-euro-mogloby-byc-codziennie,id,t.html
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  10 июня 2012
Renifer
Renifer: Nie wiem czy ktoś odpowiedział ale awansują zespoły wyżej klasyfikowane w rankingu Fifa.

LeonGrande
LeonGrande: Czyli Enkido sie nie zna, odpowiedzial ze beda karniaki w dwoch meczach

Renifer
Renifer: Nie ma racji. Jeżeli sytuacja by wyglądała tak: 1.Dania 2.Portugalia X X-X Holadnia X X-X 4.Niemcy A zakładając że ostatni mecz to Portugalia Holandia to mogą być karne. Jeżeli było by tak jak Leon opisał : Dania 4 pkt - bilans bramek 2:2 Holandia 4 pkt - bilans bramek 2:2 Niemcy 4 pkt - bilans bramek 2:2 Portugalia 4 pkt - bilans bramek 2:2 Decyduje ranking trzech ostatnich imprez wraz z eliminacjami bodaj.

Pomyliłem się, mea culpa. Zadecyduje współczynnik UEFA wyliczany na podstawie eliminacji i finałów ME 2008 i MŚ 2010 oraz eliminacji ME 2012. Karne są w momencie jak dwa zespoły z równą liczbą punktów i identycznym bilansem bramkowym zagrają ze sobą w ostatnim meczu i będzie remis.

Tylko zastanawiam się co będzie jak w jednym z tych meczów będzie remis, a w drugim wygrana którejś ze stron. Wtedy zapewne będą w tym remisowym karne, ale pewności nie mam.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  10 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: za to inne ruskie szastają na prawo i lewo niebacząc na ceny i dobrze

Irlandczycy w Poznaniu to samo, moi kumple pracują jako kelnerzy w Fenixie na starym rynku, rekordzista od nich z pracy na napiwkach w jedną noc zarobił 600 zł :szok:
kzyhu
kzyhu
  10 июня 2012
to gdzie ja czytałem o tych karnych :woot:

Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  10 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to gdzie ja czytałem o tych karnych

Ja w Skarbie Kibica Przeglądu Sportowego
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.