JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 июня 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Rex przejdź na fantasy i pochwal się składem :D

aaa nie idzie mi totalnie w tej fantasy ;/

zrobiłem sporo zmian ale zostało mi 3 graczy już nie grających - ale stwierdziłem że - 3 pkt to w sumie dużo - chyba zę trafie idealnie to by sie zwróciło - może jeszcze kogoś wymienię - zostało mi dodatkowo 5.1 - może w pomocy
...Ignorance is bliss...
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Analiza musi być chociaż chybił-trafił z baniaka intuicyjnie.

Ja co kolejke mam analizuje sobie bez statow. Bardziej patrze na gre, jaka prezentuja druzyny na mistrzostwach. Przeciez te zdarzenia to i tak praktycznie loteria. :)
RexMundi
RexMundi
  1 июля 2012
ja zara ide z psami - bo sie już w domu nie da wysiedzieć
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  1 июля 2012
RexMundi
RexMundi: aaa nie idzie mi totalnie w tej fantasy ;/ zrobiłem sporo zmian ale zostało mi 3 graczy już nie grających - ale stwierdziłem że - 3 pkt to w sumie dużo - chyba zę trafie idealnie to by sie zwróciło - może jeszcze kogoś wymienię - zostało mi dodatkowo 5.1 - może w pomocy

Widzę właśnie, że cieniujesz. Jakieś Jaśki przed Tobą. Ciekaw jestem jakiego koloru koszulki przeważają u Ciebie przed finałem. Patrzą na av to chyba czerwone :)

LuznyGosc
LuznyGosc: Ja co kolejke mam analizuje sobie bez statow. Bardziej patrze na gre, jaka prezentuja druzyny na mistrzostwach. Przeciez te zdarzenia to i tak praktycznie loteria. :)

Dokładnie.
Trafienie wyniku się liczy a nie kto pierwszy ściągnie buta :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 июля 2012
RexMundi
RexMundi: ja zara ide z psami - bo sie już w domu nie da wysiedzieć

Na zewnatrz jeszcze gorzej. Zaluje, ze nad wode nie pojechalem.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  1 июля 2012
RexMundi
RexMundi: aaa nie idzie mi totalnie w tej fantasy zrobiłem sporo zmian ale zostało mi 3 graczy już nie grających - ale stwierdziłem że - 3 pkt to w sumie dużo - chyba zę trafie idealnie to by sie zwróciło - może jeszcze kogoś wymienię - zostało mi dodatkowo 5.1 - może w pomocy

Ja wykorzystałem całą sumę prawie, zrobiłem 10 transferów bez straty punktów ;)

A tak z okazji tych moich 10k postów miło było cały miesiąc was wkręcać, prowokować i trollować :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
RexMundi
  1 июля 2012
a nie tylko dwóch mam - Pepe i Khedire

6 z Hiszpanii i 3 z Włoch - właśnie nie wiem - chyba poświęcę te 3 pkt na pomocnika - ale chyba z Włoch - Marchisio
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 июля 2012
RexMundi
RexMundi: 6 z Hiszpanii i 3 z Włoch - właśnie nie wiem - chyba poświęcę te 3 pkt na pomocnika - ale chyba z Włoch - Marchisio

Mój ziomek ma w składzie 9 z Włoch i 2 z Hiszpanii, ja mam na odwrót. Między nami 10pkt różnicy - ciekawe kto będzie górą.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 июля 2012
O teraz wspomniany skecz dla tych co nie oglądali :>
RexMundi
RexMundi
  1 июля 2012
oglnie jaki żal :D

w naszej grupie mieliśmy nawięcej osób ( prawie 9.000) i zajeliśmy ostatnie miejsce :D
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  1 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mój ziomek ma w składzie 9 z Włoch i 2 z Hiszpanii, ja mam na odwrót. Między nami 10pkt różnicy - ciekawe kto będzie górą.

ja będę górą :D

trzeba będzie na sezony poszukać fantasy ligi oprócz anglskiej jakies inne
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 июля 2012
RexMundi
RexMundi: ja będę górą :D trzeba będzie na sezony poszukać fantasy ligi oprócz anglskiej jakies inne

Zostaniesz tam gdzie jesteś.
Do angielskiej mogłaby być jeszcze hiszpańska, potem w trakcie jest Liga Mistrzów i polska na wp. za kasę, której zbytnio nie lubię.
RexMundi
RexMundi
  1 июля 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Do angielskiej mogłaby być jeszcze hiszpańska, potem w trakcie jest Liga Mistrzów i polska na wp. za kasę, której zbytnio nie lubię.
albo Bundesliga i Seria A
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zostaniesz tam gdzie jesteś.

nie no realnie to góra z 15 miejsce
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 июля 2012
RexMundi
RexMundi: albo Bundesliga i Seria A

O czemu nie, ciekawe tylko czy się znajdzie.

RexMundi
RexMundi: nie no realnie to góra z 15 miejsce

A ja mogę ostro spaść lub awansować. Zależy czy Hiszpania się nie obetnie.
Azgiaroo
Azgiaroo
  1 июля 2012
Wynik finału zależy w całości od Hiszpanów. Jak się zepną- wygrają. Mario dwóch takich dobrych spotkań pod rząd nie zagra.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.