JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 June 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
Renifer
Renifer
  28 June 2012
Słaba Hiszpania, w końcu zagrał z nią ktoś w piłkę i lanie było blisko.
Szkoda Portugalii, co by nie mówić.
LuznyGosc
LuznyGosc
  28 June 2012
Wszystkie druzyny sa slabe w tych mistrzostwach oprocz Niemcow, ale mam nadzieje, ze dostana jutro lanie, a jak nie jutro, to w finale. :)
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  28 June 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Niemcow

repr... :zly:

Enkido
Enkido: Napisałem wyraźnie - wpływ na obraz gry i wyniki drużyny. Zawodnik robiący różnicę inaczej mówiąc.

Radovic też robi różnicę.
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  28 June 2012
Złota piłka dla Boenischa w takim razie
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  28 June 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Złota piłka dla Boenischa w takim razie

kilka minut temu dałem identyczny komentarz na facebookowym profilu Weszło :crylol:
WueRZet
WueRZet
  28 June 2012
smencikk
smencikk
  28 June 2012
Ale Sergio sobie zażartował z hejterów d83dde0f A co do złotej piłki, to wydaje mi się, że dużo wyjaśnią te dwa mecze, które zostały do zamknięcia sezonu. Wg mojej subiektywnej opinii nagrodę powinien dostać ktoś z dwójki: Pirlo/Ozil. Chociaż chciałbym by wreszcie doceniono Ikera... Jednak faworytem wg mnie jest Pirlo, który jest mózgiem zarówno Juve, które miało fenomenalny sezon, głównie dzięki dwójce Pirlo-Vidal, jak i reprezentacji, co pokazał już na Euro.
Gutek909
Gutek909
  28 June 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jednak faworytem wg mnie jest Pirlo, który jest mózgiem zarówno Juve, które miało fenomenalny sezon, głównie dzięki dwójce Pirlo-Vidal, jak i reprezentacji, co pokazał już na Euro.

zobaczysz, że nie dadzą złotej piłki Pirlo przecież ;D a co dopiero Ozilowi..

Casillas już by był lepszym wyborem, bo przecież Xavi i Iniesta na tym turnieju nic nie grają. Ten drugi może czasem jeszcze się pokazuje, ale Xavi kompletne dno.
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  28 June 2012
Specjalnie na EURO Niemcy wybudowali sobie w Gdańsku boisko warte 250000 euro. EURO się skończy a boisko zostanie, przypominając całemu światu kto je postawił!
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  28 June 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kilka minut temu dałem identyczny komentarz na facebookowym profilu Weszło

Też mam zalajkowany ten profil i zauważyłem taki wpis.Śmiechłem gromko i przekopiowałem go tu.Dopiero gdy napisałeś ,że dałeś taki sam na fejsowym weszło zauważyłem,że to Ty.:rotfl:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 June 2012
Biało-czerwona "sektorówka" z podziękowaniami dla kibiców będzie w czwartek rozwinięta na Stadionie Narodowym w Warszawie przy okazji półfinału piłkarskich mistrzostw Europy Niemcy - Włochy. UEFA wyraziła zgodę na takie pożegnanie EURO w Polsce.

=================================================================

Postanowione. Stadion Narodowy w Warszawie będzie nosił imię Kazimierza Górskiego! Taką uchwałę przyjął w czwartek Sejm. Przygotowała ją Sejmowa Komisja Kultury Fizycznej i Sportu. Posłom zależało, aby imię szkoleniowca dodać do nazwy obiektu jeszcze przed zakończeniem EURO 2012.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
WueRZet
WueRZet
  28 June 2012
Enkido
Enkido: Postanowione. Stadion Narodowy w Warszawie będzie nosił imię Kazimierza Górskiego!

Największy plus z tego całego Euro :tak:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 June 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Największy plus z tego całego Euro

Podbijam.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 June 2012
Na trzech antenach (TVP1/TVP1 HD, TVP Sport, TVP HD) średnia oglądalność w trakcie meczu Hiszpania - Portugalia wyniosła w sumie 9,44 mln osób, a w szczytowym momencie transmisję śledziło 10,83 mln widzów. Lepsze wyniki podczas polsko-ukraińskiego miały tylko trzy mecze reprezentacji Polski.
Aż dziwne, że tyle ludzi słuchało Iwańskiego.
Czuję, że dzisiaj oglądalność wzrośnie bo lepszy mecz tylko ciekawe kto komentuje.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  28 June 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Czuję, że dzisiaj oglądalność wzrośnie

Ta bo Polacy uwielbiają oglądać jak grają szwaby. :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.