JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 июня 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 июня 2012
LeonGrande
LeonGrande: Gutek , Ty sie znasz na hiszpanskiej pilce, kadrze... napisz mi dlaczego Del Bosque w ogole nie stawia na Llorente ? wydawalo mi sie ze ma za soba udany sezon, a on nawet 15 min nie dostal na euro chociazby w takim meczu jak z Irlandią hmm ?

za bardzo jest zmęczony sezonem, nie pokazuje nic na treningach chociaż już w połowie sezonu miał pewne miejsce w kadrze
oby dziś pojawił się na boisku i zrobił to co 2 lata temu grając z Portugalią od 60 minuty
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 июня 2012
http://euro.wp.pl/name,Fernando-Llorente,zid,318,pilkarz.html

wg wp nie grał 
WueRZet
WueRZet
  27 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Amerykańce przygotowali statystyki - powinnismy zgarnąć 13 medali na IO - 2 złote - w kajakarstwie i windserfungu -

Pamiętam, że przed Pekinem dość znacznie się pomylili co do nas (miało być więcej złotych medali :ziober2: )

Tak jak 4 lata temu, tak teraz rezerwuje sobie prawo do stworzenia tematu o Igrzyskach :ziober2:

Skład Hiszpanii :wtf:
Gutek909
Gutek909
  27 июня 2012
LeonGrande
LeonGrande: Gutek , Ty sie znasz na hiszpanskiej pilce, kadrze... napisz mi dlaczego Del Bosque w ogole nie stawia na Llorente ? wydawalo mi sie ze ma za soba udany sezon, a on nawet 15 min nie dostal na euro chociazby w takim meczu jak z Irlandią hmm ?

tak jak Nutii powiedział. A ja dodam jeszcze od siebie, że Llorente w końcówce sezonu po prostu był bez formy. Ostatnie spotkania w jego wykonaniu były bardzo kiepskie.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 июня 2012
Ulatowski i Iwański komentują ://
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
LeonGrande
  27 июня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: za bardzo jest zmęczony sezonem, nie pokazuje nic na treningach chociaż już w połowie sezonu miał pewne miejsce w kadrze oby dziś pojawił się na boisku i zrobił to co 2 lata temu grając z Portugalią od 60 minuty
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak Nutii powiedział. A ja dodam jeszcze od siebie, że Llorente w końcówce sezonu po prostu był bez formy. Ostatnie spotkania w jego wykonaniu były bardzo kiepskie.

I wszystko jasne, choc np Gomez tez pod koniec sezonu gral piach , a w Euro calkiem dobrze sie prezentuje : P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 июня 2012
Negredo zaskoczeniem, grał w 11 spotkaniach Hiszpanii (wszystkie wygrane, może to jakiś talizman) i strzeli przy tym 6 bramek. Del Bosque jak Lenczyk :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  27 июня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ulatowski i Iwański komentują ://

lol idioci, dlaczego Laskowskiego nie dawają na takie mecze
LeonGrande
LeonGrande
  27 июня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i Iwański

Boze jak ja tego typa nie lubie sluchac, te jego porównania zawsze przyprawiaja mnie o mdlosci.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lol idioci, dlaczego Laskowskiego nie dawają na takie mecze

Nie mam pojęcia, oby chociaż 2 półfinał dostał chociaż boję się że Szpakowskiego dadzą.
LeonGrande
LeonGrande
  27 июня 2012
Podbijam, to skandal ze Laskowski nie komentuje 1/2 , wiadomo ze jutro Szpakowski i final Szpakowski :zonk:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 июня 2012
LeonGrande
LeonGrande: Boze jak ja tego typa nie lubie sluchac, te jego porównania zawsze przyprawiaja mnie o mdlosci.

LeonGrande
LeonGrande: Podbijam, to skandal ze Laskowski nie komentuje 1/2 , wiadomo ze jutro Szpakowski i final Szpakowski

Nigdy nie przebije się na 1 plan :/
A ma najlepszą wiedzę i głos, przy którym lepiej ogląda się mecz.
kzyhu
kzyhu
  27 июня 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ulatowski i Iwański komentują ://

no nic , znów trza dać na angielski komentarz :)

Gutek909
Gutek909
  27 июня 2012
piękny Portugalia ma hymn :zakochany:
Gutek909
Gutek909
  27 июня 2012
lekkie gwizdy są :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.