JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 czerwca 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  24 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo w każdej z nich pierwszoplanowe role odgrywają zawodnicy Realu

ale śmiechłem :rotfl: :ziober2:
Chudy
Chudy
  24 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale śmiechłem

nie no jakby nie było ma sporą rację
Chudy
Chudy
  24 czerwca 2012
ale i tak Euro wygra Anglia :fakju:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  24 czerwca 2012
Chudy
Chudy: nie no jakby nie było ma sporą rację

co do Portugalii - na upartego sie zgodze, co do Niemcow - tam trzon to Bayern, co do Hiszpanii - tak moznaby powiedziec tylko o ostatnim meczu, chociaz pierwsze skrzypce grał tam zawodnik (od lipca) Barcelony, Alba, takze to takie gadanie o dupie marynie, rownie dobrze moge powiedziec ze Hiszpania bez Barcelony i Niemcy bez Bayernu nie istnieja i tez kazdy ogarniety przyzna mi racje :ziober2:
Chudy
Chudy
  24 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co do Portugalii - na upartego sie zgodze, co do Niemcow - tam trzon to Bayern, co do Hiszpanii - tak moznaby powiedziec tylko o ostatnim meczu, chociaz pierwsze skrzypce grał tam zawodnik (od lipca) Barcelony, Alba, takze to takie gadanie o dupie marynie, rownie dobrze moge powiedziec ze Hiszpania bez Barcelony i Niemcy bez Bayernu nie istnieja i tez kazdy ogarniety przyzna mi racje

jemu chyba bardziej chodziło o to że wygrane były w głównej mierze ostatnio dzięki CR7 , Ozilowi czy Alonso
egze
egze
  24 czerwca 2012
Ja sercem od początku turnieju jestem za Anglią. Tym bardziej, że do świetnej dyspozycji wraca Steven Gerrard. Liczyłem, że Anglicy w finale spotkają się z Niemcami. Cóż los chciał inaczej i spotkają się z nimi (o ile rzecz jasna pokonają Włochów) w półfinale.

Zupełnie do mnie nie trafia Hiszpania bez Villi. To tak jakby Barcelona grała bez Messiego. Niby te podania są fajne, ale jeśli nie ma tego momentu przyspieszenia i wykończenia, to można po prostu zasnąć.

Francuzów nie żałuję. To nie jest jeszcze ekipa na półfinał Mistrzostw Europy.
Chudy
Chudy
  24 czerwca 2012
egze
egze: Ja sercem od początku turnieju jestem za Anglią. Tym bardziej, że do świetnej dyspozycji wraca Steven Gerrard. Liczyłem, że Anglicy w finale spotkają się z Niemcami. Cóż los chciał inaczej i spotkają się z nimi (o ile rzecz jasna pokonają Włochów) w półfinale.

jak wyeliminują nazistów w półfinale też będzie fajnie :)

egze
egze: Zupełnie do mnie nie trafia Hiszpania bez Villi. To tak jakby Barcelona grała bez Messiego. Niby te podania są fajne, ale jeśli nie ma tego momentu przyspieszenia i wykończenia, to można po prostu zasnąć.

jak na ataku gra marny Fabregas to czemu się dziwić , poza tym Hiszpania gra nudny futbol , milion podań , w tym czasie można sobie zrobić herbatę czy kanapki , to tak jak Barcelona , nuda nuda nuda
Chudy
Chudy
  24 czerwca 2012
mały offtop , mam nadzieję że dupka nie zaboli :ziober2:

LuznyGosc
LuznyGosc
  24 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 czerwca 2012
http://www.youtube.com/watch?v=m8t5h_-WVeU
Renifer
Renifer
  24 czerwca 2012
Dziś SuperMario pokaże Anglii że lepiej wychodzi pukanie cudzych żon niż gra w piłkę :zabawa:
Chudy
Chudy
  24 czerwca 2012
ile bramek strzeli dzisiaj Bóg Wayne? liczę że przynajmniej dwie
Chudy
Chudy
  24 czerwca 2012

tak dzisiaj będzie korupcję uciszał :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.