JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 Junio 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
kzyhu
kzyhu
  23 Junio 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ja mam nadzieje, ze Francja nie zagra az tak defensywnie

to przecież 1/4 finału ME , na 100% będzie defensywna gra, przede wszystkim nie stracić gola , jeżeli miałbym obstawiać to dawałbym na under 2,5
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 Junio 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: 3-0 to bylby wymarzony wynik.

i 3 bramki Iniesty :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to przecież 1/4 finału ME , na 100% będzie defensywna gra, przede wszystkim nie stracić gola , jeżeli miałbym obstawiać to dawałbym na under 2,5

To na sto procent, lecz bramki tez trzeba strzelac. Mysle, ze Francja zdobedzie jakas dogodna okazja, by cos ustrzelic; z kontry. Najlepiej, gdyby pierwsza bramke zdobyla Hiszpania. Mecz bylby o wiele ciekawszy, bo Trojkolorowi musieliby w jakis sposob doprowadzic do remisu, gra stalaby sie bardziej otwarta i ktos by to wykorzystal. Pytanie tylko kto? Ja nie widze dzisiaj Torresa, strzelajacego gola. Nie wiem, jakim prawem zastepuje on Cesca.
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Junio 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i 3 bramki Iniesty :D

I trzy asysty Xaviego. :rotfl:
kzyhu
kzyhu
  23 Junio 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: lecz bramki tez trzeba strzelac

no niby tak ale priorytet to nie stracić :) a mecz w fazie pucharowej można wygrać w serii rzutów karnych :) , jak dla mnie dziś 0-0 lub 1-1 no ale ja tam się nie znam :) powodzenia co by Ci wszedł zagrany kupon , bo ja już dziś umoczyłem na lidze chińskiej :rotfl:

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no niby tak ale priorytet to nie stracić :) a mecz w fazie pucharowej można wygrać w serii rzutów karnych :) , jak dla mnie dziś 0-0 lub 1-1 no ale ja tam się nie znam :) powodzenia co by Ci wszedł zagrany kupon , bo ja już dziś umoczyłem na lidze chińskiej

Dzieki bardzo. :)
A ponoc najlepiej wlasnie idzie, jesli stawia sie ligi, ktorymi zbytnio sie nie interesuje. :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  23 Junio 2012
no to dziś Hiszpania pokaże klasę :tak:
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to dziś Hiszpania pokaże klasę

Nie ma innej opcji kolego. :tak:
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  23 Junio 2012
Ja tam liczę, że Francuzi napsują im krwi. Może dogryweczka, karne (co nie kzyhu :ziober2:)? :napalony:
Michal1910SRD
Michal1910SRD
  23 Junio 2012
a ja mysle ze to koniec ery wielkiej hiszpanii i chyba wroci do poprzedniego stanu czyli "graja jak nigdy a przegrywaja jak zawsze"
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mysle ze to koniec ery wielkiej hiszpanii i chyba wroci do poprzedniego stanu czyli "graja jak nigdy a przegrywaja jak zawsze"

Może tak być, wymaga się od nich jak od Barcelony. Ale prawdziwy kibic nic nie powie jak odpadną, przecież i tak dużo jako reprezentacja zrobili w ostatnich latach.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
WueRZet
WueRZet
  23 Junio 2012
Przeczuwam niespodziankę :tak:

I w sumie fajnie by było jakby karne były :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I w sumie fajnie by było jakby karne były

jutro można oczekiwać dogrywki tudzież karnych :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 Junio 2012
Wszyscy przeczuwaja niespodzianke, jak we wczorajszym meczu, a wyjdzie znowu zgodnie z przewidywaniami. :ziober2:
kzyhu
kzyhu
  23 Junio 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Wszyscy przeczuwaja niespodzianke, jak we wczorajszym meczu, a wyjdzie znowu zgodnie z przewidywaniami.

we wczorajszym meczu niespodziankę ?? przecie wszyscy typowali gładkie i wysokie zwycięstwo Niemców

Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.