JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 czerwca 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 czerwca 2012
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Na fabrykę Wedla już chyba nie mają kogo zaprosić...

to najbardziej żenująca część studia TVP :lol:
kzyhu
kzyhu
  22 czerwca 2012
moonlight30
moonlight30: Ale to nie ubaw z Ciebie tylko generalnie z tego po ile stanęły te czwórki w tym losowaniu :)

poniekąd tak :) ciekawe jak się czuje te pozostałe ponad 7tys ludzi z 4-kami trafionymi wczoraj
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  22 czerwca 2012
LeonGrande
LeonGrande: A ta nowa formula 24 zespoly to lipa, wolalbym 16, to wystarczajaca liczba zespolow jak na Euro.

Patrząc na grupe A to faktycznie poziom się obniży.
kzyhu
kzyhu
  22 czerwca 2012
LeonGrande
LeonGrande: A ta nowa formula 24 zespoly to lipa, wolalbym 16, to wystarczajaca liczba zespolow jak na Euro.

dokładnie , przecież jeszcze całkiem niedawno 24 zespoły były na mistrzostwach świata a teraz na euro będzie grało prawie pół kontynentu
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  22 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Patrząc na grupe A to faktycznie poziom się obniży.

Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie , przecież jeszcze całkiem niedawno 24 zespoły były na mistrzostwach świata a teraz na euro będzie grało prawie pół kontynentu

To za 4 lata bedzie 6 grup po 4 zesoly i dalej wychodza do play off 2 co daje 12 hmm ? plus pewnie najlepsi z 3 miejsc?
czy jak to bedzie:D
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  22 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poniekąd tak :) ciekawe jak się czuje te pozostałe ponad 7tys ludzi z 4-kami trafionymi wczoraj

Musiało być tak Was wielu? Miałeś pecha w tym szczęściu, bo nawet na dobre chlanie nie starczy :(
kzyhu
kzyhu
  22 czerwca 2012
LeonGrande
LeonGrande: To za 4 lata bedzie 6 grup po 4 zesoly i dalej wychodza do play off 2 co daje 12 hmm ? plus pewnie najlepsi z 3 miejsc? czy jak to bedzie:D

chyba tak jak napisałeś , tak było jak na mundialu były 24 zespoły , czyli na Euro dojdzie 1/8 finału

LuznyGosc
LuznyGosc
  22 czerwca 2012
Hiszpania - Francja
Typ - Typ: 11,75

Stawka342,00
Wygrana598,50

Hmmm. :ziober2:
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  22 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Hiszpania - Francja Typ - Typ: 11,75 Stawka342,00 Wygrana598,50 Hmmm.

Psychole z Francji są nieobliczalni. Może dojść do dogrywki...
egze
egze
  22 czerwca 2012
LeonGrande

czemu? futbol w Europie mimo wszystko się wyrównuje - jakby teraz grały na Euro takie drużyny jak Szwajcaria (wygrali w meczu sparingowym przed euro z Niemcami, mają młodych perspektywicznych zawodników), Belgia (Vermaelen i przede wszystkim Hazard), Turcja (wiadomo - zawsze jak pojawiają się na imprezie wielkiej rangi są groźni dla wszystkich), Serbia (znakomici defensorzy, ogólnie dobry bałkański zespół), Norwegia (może nie grają porywającej piłki, ale w eliminacjach nie raz nie dwa sprawiali niespodzianki), Szkocja (doping na tym samym poziomie co Irlandia, futbol porównywalny) czy Czarnogóra (świetnie zorganizowana ekipa) to myślę, że te mistrzostwa nie straciłyby na kolorycie. Do szlagierowych spotkań i tak prędzej czy później by dochodziło, a zawsze byłoby to te kilkanaście dodatkowych meczów (ja np. czuję niedosyt, że w Polsce zostanie rozegrany jeszcze tylko jedno spotkanie) i więcej narodów mogłoby się bawić przy okazji takiego święta futbolu.
Jedyne co mnie odstrasza to te komplikacje przy awansach z grup. Bo jak się trafi mocna i zarazem wyrównana grupa, to jest trudniej awansować niż wtedy jak są dwie słabsze ekipy, z czego ta jedna ewidentnie odstaje.

--------------
A co do Jacka Gmocha, to... http://www.dailymotion.com/video/xrcgjo_yy...NtY&fbc=689
kzyhu
kzyhu
  22 czerwca 2012
moonlight30
moonlight30: Musiało być tak Was wielu?

pewno jakbym trafił 6 to tez było 5 tys innych co trafili :)

moonlight30
moonlight30: bo nawet na dobre chlanie nie starczy :(

ja nie chleje ja kulturalnie spożywam :ziober2:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  22 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewno jakbym trafił 6 to tez było 5 tys innych co trafili :)

Nazbyt pesymistyczne podejscie, popraw się Krzysiu :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie chleje ja kulturalnie spożywam

Ok, braknie nawet na kulturalne spożywanie na bogato, już jest dobrze? :ziober2:
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 czerwca 2012
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Psychole z Francji są nieobliczalni. Może dojść do dogrywki...

1-0 dla Hiszpanii na spokojnie. :tak:
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  22 czerwca 2012
egze
egze
  22 czerwca 2012
Jutro Zidane kończy czterdzieści lat. Kto wie, może to dobry omen dla Francuzów :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.