JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 июня 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  19 июня 2012
Enkido
Enkido: Jeżeli grupa z medalistami 2 poprzednich ME była w wg Ciebie najłatwiejsza w historii to albo trollujesz albo zwyczajnie się nie znasz ;)

To ktora grupa niby bylaby latwiejsza ?:crylol:

nie ma to jak patrzenie 4 lata wstecz, gdzie inny sklad, zupelnie inna gra...

Enkido
Enkido: Szkoda, że Smuda odchodzi, mamy bardzo młodą zdolną kadrę, która pod jego wodzą zawalczyłaby o awans na MŚ, a tak to cienko to widzę

No tak, a ze Smuda jakbysmy nie awansowali do MŚ pisalbys ...
coz mielismy trudna grupe, dwóch uczesników Euro 2012 plus zespol ktory startowal w barazach do Euro, czyli nie ma blamazu.

Smuda przez te 2,5 roku nic nie zrobil, kompletnie nic, powolal tylko jakis przebieranców zamiast dac grac tym ktorzy regularnie graja w klubach.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  19 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale z grupy nie wyszła też Holandia, która w składzie ma takie gwiazdy, że daj Boże zdrowie. Znaleźliśmy się w dobrym towarzystwie.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  19 июня 2012
LeonGrande
LeonGrande: To ktora grupa niby bylaby latwiejsza ?

To są ME, tu nie ma trudniejszych/łatwiejszych grup.

LeonGrande
LeonGrande: Smuda przez te 2,5 roku nic nie zrobil, kompletnie nic, powolal tylko jakis przebieranców zamiast dac grac tym ktorzy regularnie graja w klubach.

Jak widać gra 2,5 roku bez presji okazała się zgubna dla nas.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  19 июня 2012
Enkido
Enkido: Enkido: Jeżeli grupa z medalistami 2 poprzednich ME była w wg Ciebie najłatwiejsza w historii to albo trollujesz albo zwyczajnie się nie znasz ;)

ale co to kogo obchodzi co było 4 i 8 lat temu , dobrze , że jeszcze nie napisałes do kompletu o srebrze Czechów sprzed 16 lat , liczy się tu i teraz

widzę , że nie ma co z Tobą dyskutować , bo jak tu parę osób pisało faktycznie masz klapki na oczach i nie potrafisz być obiektywny

LeonGrande
LeonGrande: Smuda przez te 2,5 roku nic nie zrobil, kompletnie nic, powolal tylko jakis przebieranców zamiast dac grac tym ktorzy regularnie graja w klubach.

otóż to , zmarnowany czas
kzyhu
kzyhu
  19 июня 2012
Enkido
Enkido: To są ME, tu nie ma trudniejszych/łatwiejszych grup.

jeśli dla Ciebie grupa z Niemcami , Portugalią , Holandia , Danią nie była trudniejsza niż nasza to naprawdę nie ma więcej pytań , Dania z naszej grupy wyszłaby spokojnie i kto wie czy nie z kompletem punktów
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  19 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dania z naszej grupy wyszłaby spokojnie i kto wie czy nie z kompletem punktów

Inna jest motywacja na wicemistrza świata a inna na takie Czechy...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  19 июня 2012
Wy tutaj się kłócicie, a ja dopiero wstałam, bo wróciłam o 7.00 rano do domu.
Uwielbiam Irlandczyków, kurdę jaka od nich bije pozytywna energia :mrgreen:.
:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  19 июня 2012
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Inna jest motywacja na wicemistrza świata a inna na takie Czechy...

pierdzielenie o Szopenie :) może w jakimś towarzyskim meczu tak ale nie na mistrzostwach
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  19 июня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Uwielbiam Irlandczyków, kurdę jaka od nich bije pozytywna energia .

Widziałąm ich wczoraj w tv, od razu sobie pomyślałam ze też od razu bym ich polubiła :ninja: :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 июня 2012
Psyche30
Psyche30: Widziałąm ich wczoraj w tv, od razu sobie pomyślałam ze też od razu bym ich polubiła :D

Jestem tego pewna ! Śmiem twierdzić, że chyba nigdy nie byłam na tak fantastycznej imprezie, jak wylazłam z klubu to byłam w ciężkim szkoku, że już jest jasno :rotfl:.
A i przyjęłam kilkanaście oświadczyn :ziober2:, tylko kurdę imiona mi uciekły z pamięci :rotfl:.
Żałuj kobieto żeś nie z Poznania, naprawdę ! ;D.
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  19 июня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jestem tego pewna ! Śmiem twierdzić, że chyba nigdy nie byłam na tak fantastycznej imprezie, jak wylazłam z klubu to byłam w ciężkim szkoku, że już jest jasno . A i przyjęłam kilkanaście oświadczyn , tylko kurdę imiona mi uciekły z pamięci . Żałuj kobieto żeś nie z Poznania, naprawdę ! ;D.

To super, ja widziałam kilku w tych ich kieckach w tv jak śpiewali coś, fajnie wygladali i w ogóle takie mordy ucieszone ze aż moja się sama do siebie uśmiechała, więc mogę się domyślec iż było super :rotfl:
Hahahaha, co tam imiona, trzeba było dawać nr konta i mówić ze najpierw musi być wpisowe, ze u nas taki obyczaj :rotfl:

Żałuję :((( Aż serce mi się łamie w takich momentach :ziober2:
WueRZet
WueRZet
  19 июня 2012
Lato zostaje do października [*]
MaqdaIena
MaqdaIena
  19 июня 2012
moonlight30
moonlight30: To super, ja widziałam kilku w tych ich kieckach w tv jak śpiewali coś, fajnie wygladali i w ogóle takie mordy ucieszone ze aż moja się sama do siebie uśmiechała, więc mogę się domyślec iż było super

Nad ranem to już śpiewali przyśpiewki Lecha Poznań :rotfl:.
Nie mogę ochłonąć, ja stara kurdę baba:ziober2:.

moonlight30
moonlight30: Hahahaha, co tam imiona, trzeba było dawać nr konta i mówić ze najpierw musi być wpisowe, ze u nas taki obyczaj

Cholera, tak sie upiłam atmosferą, że nie pomyślałam o tym, fak !:mrgreen:.

moonlight30
moonlight30: Żałuję :((( Aż serce mi się łamie w takich momentach

Gdybym wiedziała, że tak będzie magicznie, to intensywnie bym Cię namawiała na przyjazd do mnie, serio ;D.
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  19 июня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Nad ranem to już śpiewali przyśpiewki Lecha Poznań . Nie mogę ochłonąć, ja stara kurdę baba.

:crylol:
To chyba dobrze :ninja:

MaqdaIena
MaqdaIena: Cholera, tak sie upiłam atmosferą, że nie pomyślałam o tym, fak !.

No widzisz, mnie tam zabrakło , ja nawet jak upita CZYMKOLWIEK to łeb na karku :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Gdybym wiedziała, że tak będzie magicznie, to intensywnie bym Cię namawiała na przyjazd do mnie, serio ;D.

Wez już przestań , bo naprawdę mi smutno ! ;D
WueRZet
WueRZet
  19 июня 2012
Enkido
Enkido: Jeżeli grupa z medalistami 2 poprzednich ME była w wg Ciebie najłatwiejsza w historii to albo trollujesz albo zwyczajnie się nie znasz ;)

W takim razie grupa z Włochami. Francja i Anglią byłaby znacznie łatwiejsza, bo nie było tam żadnych półfinalistów ostatnich dwóch edycji ME ?

Serio pytam ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.