JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 czerwca 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
kzyhu
kzyhu
  17 czerwca 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Sprawdziłam własnie ile zarabiają nasi grajowie, w naszych klubach. Dane sprzed roku i raczej z wątpliwej jakości źródła, ale robi wrażenie, więc dalej już nie drążę by się nie wkurzać :).

no co roku publikowana jest lista 100 najlepiej zarabiających polskich sportowców i zawsze na niej 75-80% to piłkarze...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  17 czerwca 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahaha, i dotykanie ciał piłkarskich rownież przyjemne by było, same plusy . Chociaż mojego ulubieńca już nie ma w Polsce, eh

Niejedna jako pracownica społeczna by poszła :rotfl:
O klubie mówisz? Wasyl i Anderlecht? Czy o kadrze i kogoś innego masz na myśli? :D
Psyche30
Psyche30
  17 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: odnośnie ciętych ripost czy dawania koszy ? :)

Jedno i drugie przychodzi mi zbyt łatwo :(
Nad czym czasem ubolewam, ale tylko czasem :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: To już lepiej piłkarzy. Większa szansa na lepszą kasę

Niech się jednej poszczęści ! :D

Chudy
Chudy: najgorsze że on jest takim tumanem O_O masakra

W ogóle to powinni się wziąć za ten cały pzpn i zrobić tam porządek bo tylko afera za aferą, tumany , darmozjady i przekupne świnie które opływają w dostatku za bóg wie co. Brak odpowiedniej kontroli i tyle.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 czerwca 2012
Psyche30
Psyche30: W ogóle to powinni się wziąć za ten cały pzpn i zrobić tam porządek bo tylko afera za aferą, tumany , darmozjady i przekupne świnie które opływają w dostatku za bóg wie co. Brak odpowiedniej kontroli i tyle.

I tej kontroli nigdy nie będzie, a jak będzie to zapomnijmy o grze na MŚ i ME.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Psyche30
Psyche30
  17 czerwca 2012
Ech, człowiek zwykły pospolitus robotus będzie zapieprzał za grosze a taki Smuda co dostawał kasy jak lodu nie potrafił nawet fizycznie chłopaków przygotować, ech idę kuwa, popsioczyłam sobie, juz mi lepiej :ninja:.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wystarczą mi opowieści na forum jak to wczoraj kochali innych

Nie sądzę, by się pytali o zdanie co i czy Ci wystarczy :mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: no co roku publikowana jest lista 100 najlepiej zarabiających polskich sportowców i zawsze na niej 75-80% to piłkarze...

Hyh. Mam znajomego, który gra w lidze xyz, i miesięcznie przynosi do domu koło tysiąca zlotych, gdzie mecze są bardzo rzadko, a jego druzyna i tak daje ciała na każdym kroku. Więc i tak kasę dostaje niezłą.

Psyche30
Psyche30: Niejedna jako pracownica społeczna by poszła O klubie mówisz? Wasyl i Anderlecht? Czy o kadrze i kogoś innego masz na myśli? :D

Tja, społecznie by masowały nie tylko łydki :rotfl:.
O klubie, do Stilica mam słabość, mimo iż ostatnimi czasy bardziej gwiazdorzył niż grał w piłkę, no ale jemu wybaczałam wszystko :rotfl:. :D.
:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  17 czerwca 2012
Psyche30
Psyche30: Jedno i drugie przychodzi mi zbyt łatwo :(

no własnie :and: a
i wcale bym tak szybko nie oklapł , choc fakt faktem nie wiem jak tam z kondycją teraz :ziober2:

Psyche30
Psyche30: W ogóle to powinni się wziąć za ten cały pzpn i zrobić tam porządek bo tylko afera za aferą, tumany , darmozjady i przekupne świnie które opływają w dostatku za bóg wie co. Brak odpowiedniej kontroli i tyle.

Anna na Ministra tudzież Ministrę Sportu :rock:

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  17 czerwca 2012
komisarz Boniek do PZPN :tak:
Psyche30
Psyche30
  17 czerwca 2012
Zresztą teraz Błaszczykowski na Lato zrzuca , o biletach gada ze dla rodzin nie li co też ich rozwalało psychicznie, dopiero się zacznie zwalanie winy, jedni na drugich, a przed meczami to wszystko tak różowo przedstawiane.
WueRZet
WueRZet
  17 czerwca 2012
Psyche30
Psyche30: Niech się jednej poszczęści ! :D

Reszta i tak będzie tracić życie na hajdzie :zabawa:

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie sądzę, by się pytali o zdanie co i czy Ci wystarczy .

Nie chcę drążyć tego tematu już :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  17 czerwca 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: O klubie, do Stilica mam słabość, mimo iż ostatnimi czasy bardziej gwiazdorzył niż grał w piłkę, no ale jemu wybaczałam wszystko . :D.

Kobiety :D

Konto usunięte
Konto usunięte: i wcale bym tak szybko nie oklapł , choc fakt faktem nie wiem jak tam z kondycją teraz

Nie masz pomiaru formy i uderzasz? ech, cóż za brak wyobrazni :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Anna na Ministra tudzież Ministrę Sportu

Ja? Jestem za bardzo przekupna :rotfl:
Wzięłabym wszystko dla siebie, zostawiła z długami i spieprzyła za granicę :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  17 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Reszta i tak będzie tracić życie na hajdzie

Póki internetów nie odłączą ! Póki są to burżujstwo ! :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  17 czerwca 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Tja, społecznie by masowały nie tylko łydki .

Bosz, dopiero to zobaczyłam, już wiem czemu nie zauważyłam wcześniej bo bałam się komentować, zaraz by mnie na inny dział z oburzeniem wysłano :rotfl:
Chudy
Chudy
  17 czerwca 2012
Psyche30

powinni zlikwidować cały ten związek i zawiesić nas nawet na kilka lat w udziale w jakichkolwiek mistrzostwach i stworzyć nowa federację , bo to co jest teraz to rzygać sie chce
kzyhu
kzyhu
  17 czerwca 2012
Psyche30
Psyche30: Nie masz pomiaru formy i uderzasz? ech, cóż za brak wyobrazni :D

no tak bywa po przekroczeniu pewnego wieku :P

Psyche30
Psyche30: Bosz, dopiero to zobaczyłam, już wiem czemu nie zauważyłam wcześniej bo bałam się komentować, zaraz by mnie na inny dział z oburzeniem wysłano

aaa tam ,dwaj modzi + Rex tu nie są aż tak rygorystyczni :ziober2: byleby nikogo nie obrażać :) , zapraszamy na dział sport nie tylko na czas euro :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.