JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 Junio 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 Junio 2012
Sam się sobie dziwię, ale wcale nie jestem zawiedziony. Może dlatego, że przegraliśmy zasłużenie, a w ćwierćfinale byłby pogrom i przeogromny wstyd. Prawda jest taka, że mamy ujową drużynę - europejskiego średniaka skleconego z paru niezłych piłkarzy i przeciętniaków, którzy grają bez żadnej koncepcji taktycznej. Z czym do ludzi? Wielkiego obciachu nie było, zamykamy ten etap, szukamy porządnego trenera i doświadczenie kiedyś zaprocentuje, oby już w eliminacjach do Mundialu. Szkielet i fundamenty drużyny są i czekają na człowieka typu Klopp, który będzie miał pomysł co z tym zrobić.
Głowa do góry cieszmy się dalej dobrym turniejem.
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 Junio 2012
śmiecham z przegrywow ktorzy siedzili w domu i pisali na forum podczas ogladania meczu:D
styka51
styka51
  17 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Głowa do góry cieszmy się dalej dobrym turniejem.

Ech;C
Wczoraj sobie pomyślałam, że jak to możliwe, że większość piłkarzy potrafi biegać te 90 min i jest spoko, a nasi po 60 minutach oddychają rękawami i ledwo ciągną te giry? Ja to bym im 12 h na dobę treningu zrobiła, a nie, że brzuchy mają spasłe jak Mietek spod sklepu ;C
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 Junio 2012
styka51
styka51: Ech;C Wczoraj sobie pomyślałam, że jak to możliwe, że większość piłkarzy potrafi biegać te 90 min i jest spoko, a nasi po 60 minutach oddychają rękawami i ledwo ciągną te giry? Ja to bym im 12 h na dobę treningu zrobiła, a nie, że brzuchy mają spasłe jak Mietek spod sklepu ;C

zmęczyli się meczem z Rosją
styka51
styka51
  17 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zmęczyli się meczem z Rosją

Trollujesz mnie?
Gothiclady
Gothiclady
  17 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: śmiecham z przegrywow ktorzy siedzili w domu i pisali na forum podczas ogladania meczu:D

ja piłam wódkę
kzyhu
kzyhu
  17 Junio 2012
styka51
styka51: a nasi po 60 minutach oddychają rękawami i ledwo ciągną te giry?

beznadziejne przygotowanie wytrzymałościowe ? zresztą jak mają mieć kondycję jak niektórzy grzeją ławy w swych klubach

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 Junio 2012
styka51
styka51: Trollujesz mnie?

nie.po prostu nie umiem tego inaczej wytlumaczyc
i znowu ostatnie miejsce.oj polaczki

Gothiclady
Gothiclady: ja piłam wódkę

ja piwko ziomeczku
styka51
styka51
  17 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: beznadziejne przygotowanie wytrzymałościowe ? zresztą jak mają mieć kondycję jak niektórzy grzeją ławy w swych klubach

No a treningów to oni nie mają? Co przez 3 lata Franek zrobił. Przecież to w podstwówce dzieciaki więcej na wf czasem biegają, a tu dorosłe chłopy ;C

Konto usunięte
Konto usunięte: nie.po prostu nie umiem tego inaczej wytlumaczyc

Spieprzyli po całości;C

Konto usunięte
Konto usunięte: ja piwko ziomeczku

Ja też :D
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 Junio 2012
http://www.youtube.com/watch?v=BKxUKVwuOh8&feature=youtu.be

smiecham z cebulaka
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  17 Junio 2012
Ładnie Kowalczyk, nie przepadam za nim na co dzień ale tu się trzeba zgodzić.

Konto usunięte
Konto usunięte: Gothiclady: ja piłam wódkę ja piwko ziomeczku

Ja herbatę a oglądałem z ojcem. :and:
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  17 Junio 2012
fakt że grupa najłatwiejsza była to jedno a to że na tym turnieju graliśmy z racji że byliśmy gospodarzem i tylko dlatego bo nie oszukujmy się przez eliminacje byśmy nie przeszli to dwa...Nie ma co rozpaczać po prostu nie było niespodzianki jaka byłoby nasze wyjście z grupy i tyle.
Dla niedzielnych kibiców Euro się wczoraj skończyło reszcie kibiców pozostaje oglądanie dalszej części turnieju będzie co opowiadać dzieciom bo tej rangi impreza pewnie za naszego życia się nie powtórzy :)
222slodki222
222slodki222
  17 Junio 2012
zamiast POLACY NIC SIE NIE STAŁO to powinno byc POLACY ZNOWU TO SAMO
styka51
styka51
  17 Junio 2012
joker4444
joker4444: będzie co opowiadać dzieciom bo tej rangi impreza pewnie za naszego życia się nie powtórzy :)

Co prawda to prawda :tak:
Chudy
Chudy
  17 Junio 2012
byłem w okolicach wrocławskiego rynku na meczu i tego nic nie przebije , jak żyje takiego czegoś nie widziałem , to już się nie powtórzy , smuci fakt że Polska jako kraj odpadła ale cieszy że klęskę poniósł pseudo trener i pseudo "polacy" , mam nadzieję że nowy trener wykurzy farbowane lisy ze składu w jak najszybszym tempie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.