JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 Junio 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  15 Junio 2012
A Smuda na konferencji nie sapał się nic do dziennikarzy z weszło? Czy tym razem nie padło żadne pytanie z ich strony? :>
LuznyGosc
LuznyGosc
  15 Junio 2012
RexMundi
RexMundi: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11945435,_Mecz_o_wszystko___Rezyser_Slesicki_proponuje_autorowi.html

Przed chwila akurat brat mi o tym mowil. Niezle.
kzyhu
kzyhu
  15 Junio 2012
ale , że Szwedzi po 2 meczach już straca szanse na awans ,to mało kto się spodziewał

kzyhu
kzyhu
  15 Junio 2012
a kursy na remis w meczu Hiszpania - Chorwacja około 2,5 , na Hiszpanów około 1,9 , raczej Hiszpanie powinni sobie poradzić :woot:
Gutek909
Gutek909
  15 Junio 2012
RexMundi
RexMundi: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11945435,_Mecz_o_wszystko___Rezyser_Slesicki_proponuje_autorowi.html

ogladam juz ktorys raz ten filmik z zapowiedzia meczu, ten pierwszy krotszy, po prostu zajebisty jest ...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a kursy na remis w meczu Hiszpania - Chorwacja około 2,5 , na Hiszpanów około 1,9 , raczej Hiszpanie powinni sobie poradzić

Włosi knuja spisek w tym meczu, wg nich padnie o dziwo wynik 2:2 :ninja: ktory wywali makaroniarzy z Euro co bedzie skandalem

przy zalozeniu ze poradza sobie z Irlandia
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  15 Junio 2012
Nie przekonał mnie ten filmik promujący mecz Polska vs Czechy. Będę oglądać Grecję z Rosją.
Chudy
Chudy
  15 Junio 2012
LeonGrande
LeonGrande: Włosi knuja spisek w tym meczu

beka , najwięksi krętacze wyczuwają spisek :rotfl:
kzyhu
kzyhu
  15 Junio 2012
LeonGrande
LeonGrande: Włosi knuja spisek w tym meczu, wg nich padnie o dziwo wynik 2:2

czyli deja vu z roku 2004 :) jednak mimo wszystko sądze, że Hiszpania wygra z Chorwacją
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 Junio 2012
Chudy
Chudy: LeonGrande:Włosi knuja spisek w tym meczu beka , najwięksi krętacze wyczuwają spisek

No fakt, troche mnie to rozbawilo, ze moga zginac od .. wlasnej broni :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli deja vu z roku 2004 :) jednak mimo wszystko sądze, że Hiszpania wygra z Chorwacją

Hm, jak Hiszpanie zagraja na swoim poziomie to chorwaci sie beda musieli modlic o remis makaroniarzy :)
Michal1910SRD
Michal1910SRD
  16 Junio 2012
2:2 i ciao Italia :mrgreen:
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  16 Junio 2012
Wojtkowiak ma zagrać zamiast Perquisa .
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  16 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wojtkowiak ma zagrać zamiast Perquisa .

Jeśli to prawda to żałuję że stawiałem na naszych.
W końcu kto w bramce bo zgłupiałem :ninja:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kolopomidoro
kolopomidoro
  16 Junio 2012
Dzisiaj Polska gra z Czechami . Powinni wygrać. Przypomniała się mi wypowiedź jasnowidza Jackowskiego ,że Polska na Euro pierwsze dwa mecze zagra dobrze, a trzeci słabo . Oglądałem kilka miesięcy temu filmik na youtube.Nie pamiętam czy mówił , czy wyjdziemy z grupy. Czy to znaczy że z Czechami przegramy? W końcu nie grali piłkarze źle, były przyzwoite remisy 1:1. Co o tym sądzicie?
WueRZet
WueRZet
  16 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przypomniała się mi wypowiedź jasnowidza Jackowskiego

To jest ten co na początku każdego roku mówi "W tym roku widzę trzęsienie ziemi" ? :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.