JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 June 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
NaturalHighJLB
NaturalHighJLB
  15 June 2012
Jak myslicie jaki bedzie wynik Polska - Czechy?
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 June 2012
TVP i Rzeczpospolita ma wtyki, że z Czechami w bramce wystąpi Przemek Tytoń.
Poza tym :

Konto usunięte
Konto usunięte: Telewizja Polska postanowiła wyjść naprzeciw swoim widzom i dała im możliwość wyboru komentatora. Od teraz będą oni mogli sami zadecydować, czy bardziej odpowiada im Dariusz Szpakowski, czy może jednak Tomasz Zimoch. Wyboru będą mogli dokonać abonenci naziemnej telewizji cyfrowej. W trakcie trwania meczu będą oni mogli sami zdecydować który komentarz bardziej im pasuje.

Zawsze Zimocha gdzieś tam na YT słucham, przydałoby się raz na żywo.
Aa raz tylko słuchałem w samochodzie jak Otylia płynęła po złoto olimpijskie.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  15 June 2012
O "zawalista" sprawa z tą dodatkową ścieżką dźwiękową w dvb-t. Bankowo wybiorę Zimocha!

Co do Tytonia. Oglądałem wczoraj wywiady na TVP i Polsacie w których Smuda z lekkim uśmieszkiem stwierdził, że zwycięskiego czy nieprzegranego składu się nie zmienia. Ale ostateczną decyzję podejmie trener bramkarzy.
kzyhu
kzyhu
  15 June 2012
niestety ale już zrezygnowali z tego pomysłu komentarza radiowego w tv
LouisVanGaal
LouisVanGaal
  15 June 2012
No właśnie o tym przeczytałem. Szkoda. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Aktualizacja 14.06.2012 TVP opublikowała na swojej stronie komunikat informujący o rezygnacji z projektu. Ponieważ pojawiły się różne problemy podczas realizacji pomysłu przygotowywania audiodeskrypcji do meczów podczas EURO 2012, a zwłaszcza z możliwością odbioru przez osoby zainteresowane, zdecydowaliśmy o rezygnacji z tego projektu. Zyskaliśmy kilka doświadczeń, które weźmiemy pod uwagę przy kolejnym podejściu do sposobu nadawania audiodeskrypcji także do tego typu programów.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 June 2012
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Co do Tytonia. Oglądałem wczoraj wywiady na TVP i Polsacie w których Smuda z lekkim uśmieszkiem stwierdził, że zwycięskiego czy nieprzegranego składu się nie zmienia. Ale ostateczną decyzję podejmie trener bramkarzy.

Na Tytonia wszyscy patrzą przez pryzmat obronionego karnego i spokój w meczu z Rosjanami gdzie bez problemu łapał (wg mnie) łatwe piłki.
Ciekawe jak zachowa się gdy będziemy w opałach, gdzie zadecydują umiejętności bramkarskie.
Szczęsnego mam w pamięci jak wyciągał piłki w meczu z Niemcami czy Francją.
i weź tu wybierz :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 June 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety ale już zrezygnowali z tego pomysłu komentarza radiowego w tv

Zawsze można oglądać w wyciszonym tv i załączonym radio :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 June 2012
cd pięknej strony trybun (w następnych mistrzostwach trzeba będzie zrobić osobny temat do tego :P )

kzyhu
kzyhu
  15 June 2012
LouisVanGaal
LouisVanGaal: No właśnie o tym przeczytałem. Szkoda.

nikt by nie słuchał komentarza Szpakowskiego z Trzeciakiem :ziober2: , mnie bardzo męczy ich komentowanie

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zawsze można oglądać w wyciszonym tv i załączonym radio :)

radio jest pare sekund z przodu

LouisVanGaal
LouisVanGaal
  15 June 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zawsze można oglądać w wyciszonym tv i załączonym radio :)

Nawet jak byś włączył przekaz z naziemnej TV (najszybszy) to i tak jest ok 1-2 sekundy spóźniony w stosunku do komentarza z radiem. Wiem bo próbowałem. :and:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 June 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: radio jest pare sekund z przodu

LouisVanGaal
LouisVanGaal: Nawet jak byś włączył przekaz z naziemnej TV (najszybszy) to i tak jest ok 1-2 sekundy spóźniony w stosunku do komentarza z radiem. Wiem bo próbowałem.

Przyzwyczaiłem się oglądając mecze LM w Polsacie :)
robertos84
robertos84
  15 June 2012
ciekawe ile radio jest za rzeczywistoscia?
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  15 June 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nikt by nie słuchał komentarza Szpakowskiego z Trzeciakiem , mnie bardzo męczy ich komentowanie

A dla mnie bez Szpaka nie ma oglądania meczu reprezentacji :tak:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 June 2012
Doping Iroli w 89 min wczorajszego meczu:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mmCosY56lRI
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  15 June 2012
Nowa, dluzsza zapowiedz meczu Posla - Czechy

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jircqVacNog

ciary są :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.