JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 Junio 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  14 Junio 2012
Rasowy Cebulak
ogarniamtemat
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
  14 Junio 2012
LeonGrande
LeonGrande: Graja dobra pilke, zreszta sie rozkrecaja, jak Rosicky zagra 90minut a Cech na swoim poziomie international level, to bedzie problem.

4:1 w plecy z rosja, 2:1 z grecja zresztą tez nie po jakimś wielkim meczu. Ja wierze w awans Polski bo sadze ze prezentujemy wyższy poziom grania na EURO. W pilce nożnej a juz tym bardziej na turnieju nie ma murowanych faworytow, a nie graja nazwiska tylko cala druzyna.

LeonGrande
LeonGrande: Advocat "w przerwie powiedzialem chlopakom zeby dali cos strzelic polakom bo nas pozabijaja po meczu"

hehe
?
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  14 Junio 2012
Ok, Polska moze i zagrala dobrze defensywnie, ale mi osobiscie taka taktka sie nie podoba, juz bym wolal wymiane ciosow ale mecz otwarty i wynik 3:3 albo 2:2 :D

Ukraina zupelnie innym stylem grala ze Szwecja, co wazne, 2 napastnikami, caly czas atakowali, a nie tylko czekali na kontry.
ogarniamtemat
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
  14 Junio 2012
LeonGrande
LeonGrande: Ok, Polska moze i zagrala dobrze defensywnie, ale mi osobiscie taka taktka sie nie podoba, juz bym wolal wymiane ciosow ale mecz otwarty i wynik 3:3 albo 2:2 :D

No wiadomo więcej goli - lepszy mecz. Tylko ze Polacy mieli co najmniej 3 setki w meczu i to jest właśnie problem ze nie wykorzystują sytuacji.

LeonGrande
LeonGrande: Ukraina zupelnie innym stylem grala ze Szwecja, co wazne, 2 napastnikami, caly czas atakowali, a nie tylko czekali na kontry.

Tym bardziej ze potencjał ofensywny Polska ma ogromny. Wiec skoro i Ukraina moze ...
?
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  14 Junio 2012
ogarniamtemat
ogarniamtemat: 4:1 w plecy z rosja

Tak wysoki wynik to po pierwsze efekt otwartej gry Czechów, a po drugie mega wybornej skutecznoci Sbornej, na 5 celnych strzałów wpadly 4 bramki, Cech nic nie wyciagnal co byl w stanie wyciagnac gdy jest w swojej szczytowej formie. Mam wrazenie ze za bardzo w Polsce lekcewazy sie poludniowych sasiadow, wiec jestem sceptyczny co do sobotniego starcia, jak nic wyczuwam znow remis...

Ale obym sie mylił, bardzo bym chcial sie mylic :)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 Junio 2012
LeonGrande
LeonGrande: w polsce euforia z powodu ze ruskie zagraly na 50 % : P

Taa, już widzę jak Rosja zagrała z nami na 50%, w co Ty wierzysz Rafał ;)

LeonGrande
LeonGrande: a czechom to gra bo starcza im remis do awansu

Jak zagrają na remis to przegrają, stara piłkarska prawda :tak:

Chudy
Chudy: każda ich kontra może być zabójcza

Najpierw to oni muszą mieć kim atakować, a mecze z Rosją i Grecją pokazały, że słabo z tym u nich.

ogarniamtemat
ogarniamtemat: I co może czesi nie sa świadomi tego ze Polacy będą grali o zwycięstwo ? No bo chyba nie chcesz powiedzieć ze czesi maja jakaś mocna pakę na EURO. Wiedza ze w sobotę Polska ich pociśnie i taka prawda.

Podbijam motzno. Polacy nie położyli się przed Ruskami jak Czesi.

LeonGrande
LeonGrande: jak Rosicky zagra

Otóż to, jego występ stoi pod wielkim znakiem zapytania

LeonGrande
LeonGrande: Cech na swoim poziomie international level

Z poturbowanym ramieniem długo nie pogra.

To jest dwóch zawodników, a reszta? Mocno przeciętna.

LeonGrande
LeonGrande: juz bym wolal wymiane ciosow

Nie jesteśmy Argentyną, Brazylią czy Hiszpanią, żeby tak grać, zejdź na ziemię ;)

ogarniamtemat
ogarniamtemat: Tym bardziej ze potencjał ofensywny Polska ma ogromny. Wiec skoro i Ukraina moze ...

Zauważ, że Polacy po 2 latach zagrali 2 mecze o stawkę. Na Grecję wyszli spięci strasznie, było widać, z Rosją presja jako taka była. Ja się boję (w pozytywnym znaczeniu) co to będzie jak nasz zespół zaskoczy i zaczną grać swoje.

LeonGrande
LeonGrande: Tak wysoki wynik to po pierwsze efekt otwartej gry Czechów

Raczej jej braku, poszaleli 15 minut i to by było na tyle.

LeonGrande
LeonGrande: a po drugie mega wybornej skutecznoci Sbornej, na 5 celnych strzałów wpadly 4 bramki

Sam Kierżakow spudłował 7 na 7 strzałów :D Z nami chyba też celnie nie strzelił

LeonGrande
LeonGrande: Mam wrazenie ze za bardzo w Polsce lekcewazy sie poludniowych sasiadow

To my ich uważamy za łatwych, nasi piłkarze wątpię.

LeonGrande
LeonGrande: Ale obym sie mylił, bardzo bym chcial sie mylic :)

Więc nie kracz :ziober2:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 Junio 2012
Enkido
Enkido: LeonGrande: juz bym wolal wymiane ciosow Nie jesteśmy Argentyną, Brazylią czy Hiszpanią, żeby tak grać, zejdź na ziemię ;)

jeszcze tak niedawno pisałeś że wolisz otwarty mecz z oby stron
...Ignorance is bliss...
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  14 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, nie wpływały na mnie przyśpiewki Duńczyków, którzy krzyczeli non-stop "Messi, Messi". Rok temu Argentyńczyk odpadł w Copa America, pomimo występów na własnym boisku. To chyba jeszcze gorsze, prawda? Ja dla odmiany ciągle gram na Euro i czuję się dobrze. Nie potrzebuję żadnych goli na swoim koncie, jeśli mielibyśmy wygrać turniej.
Renifer
Renifer
  14 Junio 2012
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  14 Junio 2012
RexMundi
RexMundi: jeszcze tak niedawno pisałeś że wolisz otwarty mecz z oby stron

W meczu towarzyskim ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  14 Junio 2012
BermudyWeTroje
BermudyWeTroje
  14 Junio 2012
Polki już wypinają odwłoki rudym irysom

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  14 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Polki już wypinają odwłoki rudym irysom

nie moge patrzec na kuvy.wystarczy byc obcokrajowcem i juz mozesz nadziewac
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  14 Junio 2012
http://www.youtube.com/watch?v=TfeIG4i5EUw
najlepszy fan Polski
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  14 Junio 2012
Nie rozumiem fenomenu pokazywania gołych cyców, to jakaś nowa forma kibicowania przez dupy?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.