JestemFejkiem
JestemFejkiem
  4 Junio 2012 (pierwszy post)

UEFA™ EURO 2012 POLAND & UKRAINE

Finał - 1.07.2012 - 20:45 - Kijów (Stadion Olimpijski)

FAZA GRUPOWA

FAZA PUCHAROWA

Temat poświęcony EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Komentarze dotyczące spotkań, typy, emocje i wszystko inne dotyczące turnieju mile widziane

Q: Kto wyjdzie z poszczególnych grup?
Q: Kto zostanie Mistrzem Europy AD 2012?
Q: Kto na króla strzelców?
Q: Jakie szanse ma Polska?

Proszę o podpięcie tematu. Fejk
Chuydd
Chuydd
  13 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ponad 100 osób - polskich i rosyjskich pseudokibiców - zostało zatrzymanych przed i w trakcie meczu Polska-Rosja. Do zamieszek doszło w czasie przemarszu fanów Sbornej na Stadion Narodowy. Później pseudokibice przenieśli się przed Strefę Kibica. Według wstępnego bilansu rannych zostało w sumie kilkanaście osób, w tym jeden policjant. Funkcjonariusz został przewieziony do szpitala.

ciekawe co powie Głłłłłłonkiewicz wałłłłłłtz :rotfl:
nei89
nei89
  13 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie wszyscy

Zawsze się znajdą jakieś ewenementy. Co nie zmienia faktu, że jestem usatysfakcjonowana z wyniku Polski jak i Czech z Grecją :)
Chuydd
Chuydd
  13 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze się znajdą jakieś ewenementy. Co nie zmienia faktu, że jestem usatysfakcjonowana z wyniku Polski jak i Czech z Grecją :)

no polaczki sie ciesza z remisu to przykre , mam nadzieje ze czesi pokaza polakom gdzie ich miejsce i pzpn zniszcza :tak:
Renifer
Renifer
  13 Junio 2012
Kumpel dziś rano wrócił z Wrocławia, mówił że spotkał dosłownie 50 czechów nikogo więcej. Ponoć zero atmosfery euro, dzień jak każdy inny. A chciłem jechać na Polskę do Wrocławia ;/
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  13 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: polaczki

Poczułem się obrażony, wyjdź

Konto usunięte
Konto usunięte: czesi

Czesi*

Konto usunięte
Konto usunięte: polakom

Polakom*
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chuydd
Chuydd
  13 Junio 2012
hahahahahhahahahahahahahahahah!!
Chuydd
Chuydd
  13 Junio 2012
reniferku 50 czechów to u mnie w knajpie było , skończ czytać bajki :ziew:
nei89
nei89
  13 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no polaczki sie ciesza z remisu to przykre , mam nadzieje ze czesi pokaza polakom gdzie ich miejsce i pzpn zniszcza

Pewnie że tak, bo ten mecz był spisany na straty, a tutaj takie zaskoczenie. A to że kibicujesz Czechom, to Twoja indywidualna decyzja.
LuznyGosc
LuznyGosc
  13 Junio 2012
:rotfl:
Chuydd
Chuydd
  13 Junio 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie że tak, bo ten mecz był spisany na straty, a tutaj takie zaskoczenie. A to że kibicujesz Czechom, to Twoja indywidualna decyzja.

kibicuje klęsce pzpn :)
Renifer
Renifer
  13 Junio 2012
Chodzinko mówię co mówił mój kumpel.
Głowy nie dam a chce wiedzieć czy jest tak jak mówisz ty czy tak jak on.
Na Ełro jestem jankiem i się bawię :]
nei89
nei89
  13 Junio 2012
Renifer
Renifer: Kumpel dziś rano wrócił z Wrocławia, mówił że spotkał dosłownie 50 czechów nikogo więcej. Ponoć zero atmosfery euro, dzień jak każdy inny. A chciłem jechać na Polskę do Wrocławia ;/

To ja nie wiem gdzie Twój kumpel był. Jadąc do pracy po 13 było ich mnóstwo, choć ja mieszkam też obok stadionu, to może dlatego tylu ich spotkałam.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  13 Junio 2012
Renifer
Renifer: Kumpel dziś rano wrócił z Wrocławia, mówił że spotkał dosłownie 50 czechów nikogo więcej.

to znaczy ze chyba przejezdzał obwodnica, beka
Chuydd
Chuydd
  13 Junio 2012
reniferku u mnie w mieście dziś było ich 12 koła , więc to co mówi ci twój koleżka to między bajki wrzuć , bekę mam :tak:

ps. czy wynalazki pzpn dzisiaj śpiewały hymn?

ps2. jakie szczęście że niemiec polański nie strzelił gola...
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  13 Junio 2012
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.