smencikk
smencikk
  12 května 2012 (pierwszy post)
Walka o awans do najwyższej klasy rozgrywkowej polskiej piłki nożnej wchodzi właśnie w ostatnią fazę. Na 4 kolejki przed końcem sezonu wydaje się, że o pierwsze dwie lokaty premiujące drużyny do Ekstraklasy, powalczy najprawdopodobniej 5 ekip.

Tak przedstawia się tabela I ligi po 30. kolejkach

W weekend zaś odbywają się spotkania 31. kolejki rozgrywek. Oto spotkania, którymi emocjonować będą się mogli kibice:

Kilka spotkań zapowiada się emocjonująco, choć jak już można było zauważyć, liga ta rządzi się swoimi prawami i często trudno przewidzieć, która z ekip zdobędzie komplet punktów w danym pojedynku.

1. liga w Orangesport:
Sobota 12.05.2012 godz. 14:45 mecz: Polonia Bytom - Zawisza Bydgoszcz
Sobota 12.05.2012 godz. 17:00 mecz: Pogoń Szczecin - GKS Katowice

1. Które ze spotkań 31. kolejki zapowiada się najciekawiej?
2. Kto za 4 kolejki będzie mógł świętować awans do T-Mobile Ekstraklasy?
3. Jakie trzy ekipy, obok Olimpii Elbląg, będą musiały opuścić szeregi drużyn z zaplecza Ekstraklasy?
4. Czy bierzecie pod uwagę scenariusz, w którym po 34. kolejkach na dwóch pierwszych miejscach w tabeli uplasują się Termalica Bruk-Bet Nieciecza i Kolejarz Stróże?
5. Macie jakieś sympatie/antypatie względem ekip występujących w tej lidze?
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież aż żal patrzeć z tego jak oni się tam cieszą z awansu do ekstraklasy Klubowy spiker im tam doping rozkręca... Ale co się dziwić, pół składu z Hiszpanii, to i atmosfera 'po hiszpańsku'.

Spiker jeszcze mutacji nie przeszedł :ziober2:
dla mnie najbardziej bekowe sa te transparenty reklamowe nad trybunami, klimat Niecieczy
a kurczaki 40 bramek straconych w sezonie, ten twór spadnie szybciej niz awansował
smencikk
smencikk
  27 května 2012
"Chodźcie śmiało, jest nas mało" :mrgreen:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 května 2012
swoją droga Wisła ma zakusy na Jurado...
Chudy
Chudy
  27 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: swoją droga Wisła ma zakusy na Jurado...

Jurado , Quioto , zapowiadana polska myśl chyba się nie ziści :ziober2:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 května 2012
Chudy
Chudy: Jurado , Quioto , zapowiadana polska myśl chyba się nie ziści

u Bednarza to ja na nic nie licze... roszada stołkami jak w ITI
Chudy
Chudy
  27 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u Bednarza to ja na nic nie licze... roszada stołkami jak w ITI

kasa panie kasa . . .
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 května 2012
swoja droga ciekawe czy (o ile dopuszcza go do rozgrywek) stadion Pogoni sie wyremontuje czy dostatecznie sie rozpadnie :P bo to taki drugi ŁKS
Renifer
Renifer
  27 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "-Łatwiej było awansować do ekstraklasy z Pogonią, niż ze Śląskiem?" Tarasiewicz -"Trudno powiedzieć, inny kontekst[...]"

Całkowicie inny kontekst. Teraz sukces wywalczony sportowo, wtedy lepkimi łapami.
Chudy
Chudy
  27 května 2012
Renifer
Renifer: Teraz sukces wywalczony sportowo, wtedy lepkimi łapami.

tak Śląsk kupił awans , nie było nawet mineralki na treningi ale na awans mieli , chryste :rotfl:
Chudy
Chudy
  27 května 2012
ale dzisiaj ładną brameczkę Budka zasadził , pamiętam go jeszcze jak na rowerku u mnie po parafii śmigał :D
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 května 2012
Renifer
Renifer: Całkowicie inny kontekst. Teraz sukces wywalczony sportowo, wtedy lepkimi łapami.

hyhy, komentarz z Weszło?
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hyhy, komentarz z Weszło?

a nie, twoj jest spod newsa o awansie Pogoni na 90minut.pl :)
Chudy
Chudy
  27 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie, twoj jest spod newsa o awansie Pogoni na 90minut.pl :)

:crylol:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 května 2012
napinka wsrod paprykarzy sięgneła poziomu stratosfery, albo i nawet Drogi Mlecznej
"walczymy o europejskie puchary!" - zupełnie jakby oddalali od siebie mysl ze za rok Pogon wita 1 lige :)

Chudy
Chudy:

własnie zdawało mi sie ze juz gdzies widziałem ten nonsens, zajrzałem jeszcze raz na 90minut i sie potwierdziło :D
Renifer
Renifer
  27 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hyhy, komentarz z Weszło?

Na weszło mam jeszcze inny login ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.