Hejka, czy wszyscy faceci to zboki i desperaci? Szybciej znajdzie sie 60letnia dziewica niz normalny facet.............
Szukam normalnego faceta strona 2 z 4
Płacz, że nie ma "normalnego". Dobra, spójrzmy. Na starcie wielkimi literami, Caps Lock, "Nie piszę pierwsza". Czyli od razu widać, rozdmuchane ego, wszakże szanowna pani nie "zniży się" do takiego poziomu, żeby dać cokolwiek od siebie i wysłać wiadomość do faceta, który mógłby być interesujący. Ot "zabawiajcie mnie, zainteresujcie mnie, to może zasłużycie na to, że wam odpiszę". Tu w zasadzie więcej nie trzeba dodawać. Nie ma facetów na poziomie, bo jeśli któryś jest na poziomie i nie jest desperatem, to od razu sobie odpuści.
Normalny jestem i bezdzietny a za pare dni 37 lat kączze po wypadku samohodowym który mniałem w 2004 roku już prawie zdrów lecz samotny wolny i bezdzietny jeszcze a wszystko mam na mniejscu i wiem że za alkoholem ja nieprzepadam naprawde często mylą mnie z pijanym naprawde
1Poznam ją i nzamieszkam u siebie z dziewczyną w Gorzowie Wielkopolskim w wieku między 18 a 36 lat fajnie jak zamieszkamy razem u mnie bezdzietny i wolny