Szukam fajnej pani z przyjemnym brzuszkiem oraz o ciekawym kształcie pępuszka. Zdjęcia mile widziane:)
lista tematów
Pani z fajnym brzuszkiem oraz ciekawym pępkiem :)
Hej Panowie, jakie podobają wam się pępki udziewczyn?Dziewczynyjakie macie kształty pępków i czy lubicie jepokazywać naulicy?
Hej Panowie, jakie podobają wam się pępki udziewczyn?Dziewczynyjakie macie kształty pępków i czy lubicie jepokazywać naulicy?
Piracik92: aryanka1: Piracik92: aryanka1: Piracik92: Szukam fajnej pani z przyjemnym brzuszkiem oraz o ciekawym kształcie pępuszka. Zdjęcia mile widziane:)masz wymagania
Oj tam :) Czy ja wiem?;)no a nie
Przecież to nie są duże wymagania :)
Myślę, że skoro masz tak niewielki zakres wymagań to najprościej by było zaopatrzyć się w takiego medycznego manekina do sztucznego oddychania w wersji damskiej. Ma przyjemny "brzuszek" i "ciekawy " kształt pępuszka. Brak wtedy ograniczeń czasowych i poszukiwania z głowy. Zawsze pod ręką.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Aganiok22: Piracik92: aryanka1: Piracik92: aryanka1: Piracik92: Szukam fajnej pani z przyjemnym brzuszkiem oraz o ciekawym kształcie pępuszka. Zdjęcia mile widziane:)masz wymagania
Myślę, że skoro masz tak niewielki zakres wymagań to najprościej by było zaopatrzyć się w takiego medycznego manekina do sztucznego oddychania w wersji damskiej. Ma przyjemny "brzuszek" i "ciekawy " kształt pępuszka. Brak wtedy ograniczeń czasowych i poszukiwania z głowy. Zawsze pod ręką.
E, ale to nie to samo, co z żywą.
Piracik92: Aganiok22: Piracik92: aryanka1: Piracik92: aryanka1: Piracik92: Szukam fajnej pani z przyjemnym brzuszkiem oraz o ciekawym kształcie pępuszka. Zdjęcia mile widziane:)masz wymagania
E, ale to nie to samo, co z żywą.
zywej takiej nie znajdziesz no chyba ze bedzie cala plastikowa