Czy Wy kobiety myślicie tylko o sobie i widzicie tylko swój czubek nosa? Niektóre tak się zachowują, nie wszystkie. Jak to jest z Wami? Pozdrawiam
Obojętność strona 1 z 2
Świetne pan to ujął , ale jeszcze nadmieniłbym , że mają ten nos znakomicie wyczulony , ponieważ pieniądze to bardzo szybko są w stanie wyniuchać , to jedyne co czują te jednostki :) .
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
Rozumiem, że w tej kategorii jest Pan pomijany, "niewyniuchany". I teraz tak - żal że nie ma pieniędzy, czy żal że nie ma kobiety?Ma Pan jakąś straszną traumę związaną z tymi kobietami. Okradła Pana jakaś czy co? Kieszonkowego Pan w dzieciństwie nie dostawał? Trochę to smutne.
Jestem kobietą i określanie mnie ta formą "jednostka", która nie jest wprawdzie obraźliwa, ale w kontekście Pana całego tekstu jednak jest - uważam za słabe. Może zamiast tak bluzgać w każdym temacie dotyczącym kobiet o tym ich zachłannym podejściu do pieniądza, kupi Pan sobie kota albo psa. Też mają wymagania ale patrzą na pieniądze i kochają bezwarunkowo.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
U kobiet podobają mi jak ma duże oczy jest naturalna waży więcej niż kurczak czyli 4.80kg ma tyle odwagi żeby nosić mejkap taki jak by nie była umalowana zeby lubiła kwiaty zwierzęta i żeby było można było z nią rozmawiać godzinami tak jak jutro miał by się skończyć
świat
ideal kobiety, powiem ci, ze nawet znam taki diamencik ;-)
powiem ci w tajemnicy, ze jeszcze rzadziej. ale wiesz, jak juz znajdziesz, to jest jak w tej piosence czerwonych gitar
https://www.youtube.com/watch?v=gl0f62IyfuM&list=RDgl0f62IyfuM&start_radio=1
milego sluchania i szczescia w poszukiwaniu
tu nie znajdziesz dziewczyny októrej pisze tu jest taki bric siedziały by w końcie i pachniały tu kobiety patrzą jak wyglądasz a nie jaką wątrobę masz czy serducho