Hej wszystkim mam na imię Ania. Mam 23 lata mieszkań w Prosinku jest to wieś za Czaplinkiem. Szukam chłopaka w wieku od 23 do 26 lat. Pisać na priv a na pewno odpiszę NIE ODPISUJE NA ZBOCZONE WIADOMOŚCI!!!
lista tematów
Dzień dobry
Jeśli ładna dziewczyna szuka chłopaka przez fotkę, to ten świat jeszcze bardziej oszalał.
Niemniej jednak powodzenia w poszukiwaniach życzę.
Molotov: Agunialove: Jeśli coś Ci nie pasuje to się nie udzielaj
Jaki offence. :(
Nie pozostało mi nic innego jak wyjść i trzasnąć mocno drzwiami. :(
Nic nie mozna powiedziec, bo od razu chamstwo..przecież kolega nie napisał nic złego. I dziwić się ze nadal musi szukać swojego księcia, skoro tak traktuje facetów.
Tak, czepiacie sie.I tu nie rozumiem Twojego podejścia, wypominasz innym błędy gramatyczne, ortograficzne, brak interpunkcji a sama walisz takie byki że aż głowa boli. Hipokryzja level hard.
Wolno, można poznać tutaj wartościowe osoby. Oby i Tobie się udało. :)
Konto usunięte: Chociaż nie do konca wiem , co masz na mysli w zdaniu powyżej, bo brak interpunkcji i zdanie nieskładne..
Wolno, można poznać tutaj wartościowe osoby. Oby i Tobie się udało. :)
Ola- popatrz najpier co laska odwala. Wyskakuje z pretensjami o byle gówno na starcie.
P.s. przed "że" stawiamy przecinek, jesli juz tak sie czepiasz i poprawiasz.
Ty jestes tu od tego specem, poprawiasz każdego a sama siebie nie widzisz. Gdyby nie była prowokowana, to rozmowa wyglądałaby inaczej.
trzymajcie się tematu - bo.
dziękuję.
/moderator
Konto usunięte: Ola- popatrz najpier co laska odwala. Wyskakuje z pretensjami o byle gówno na starcie.
trzymajcie się tematu - bo.
dziękuję.
/moderator
Ola- prosze czytaj ze zrozumieniem ( trzymam sie tematu!). Facet napisal zyczliwie, a dziewczyna co w odwecie??? Przyjrzyj sie uwaznie, kto tu kogo prowokował.
Oho czy juz znamy powód interaktywnych poszukiwań
W bezpośrednim środowisku nikt nie chce "księżniczki"