Hej ogloszenie tylko dla tych normalnych . Panowie zgłaszajcie się;)
Czy są tu normalni faceci? strona 1 z 3
Zamykają Cię w pomieszczeniu w którym znajduję się: wanna napełniona wodą, łyżeczka, wiaderko i szklanka.
W jaki sposób najszybciej pozbędziesz się wody z wanny?
Gdzieś widziałam cuś takiego, podobno tylko normalny człowiek potrafi udzielić poprawnej odpowiedzi! :D
Ja to bym korek z odplywu wyciągnęła, a reszta to nie wiem...😜
Wyciągnę kurek z wanny ? Ale najszybciej było by tym wiaderkiem tylko całej wody bym raczej nie wylał bo budowa wiaderka by raczej w tym przeszkodziła. Bycie normalnym jest tanie ni jakie :/...kobiety nawet wolą drani ponoć od tych normalnych...a może te kobiety też są nie normalne hmy zagwozdka
Jak to jest , że są tu sami tacy którzy szukają tylko normalnych ludzi ?? , można by sobie zadać pytanie czy tutaj są sami inteligentni ludzie o wyższych aspiracjach dlatego tak jest , czy też sami niezrównoważeni dlatego nie potrafią znaleźć kogoś stabilnego psychicznie kto trzymałby się wyimaginowanej normy jaka jest ich własnym odbiciem charakteru i idealizmu ...
Wszędzie widzę teksty o normalności...
więc jaki to jest normalny facet???
bo ja to już sam nie wiem haha ile kobiet tyle opinii...
dla jednej normalny to w sumie taki nudziarz
dla drugiej to normalny to jakieś ciacho bez nałogów
dla trzeciej może być jaki jest ale "z zasadami" i charakterem(cokolwie kto znaczy)
i można by tak mnożyć przykłady....
aż tak wielu facetów jest "nienormalnych"?
i co takiego sprawia że uważacie ich (drogie panie) za "nienormalnych"?
ktoś odpowie:D ?
ok ja to sprecyzuje otoz jesli nieznajomy facet proponuje kobiecie seks nie znając jej to dla mnie jest nienormalny