Proszę mi powiedzieć co jest ze mną nie tak że jak chce na wiązać kontakt z kobieta to cały czas dostaje kosza
Mam problem z kopietami na tym portalu strona 1 z 2
Może jak przestudiujesz słownik ortograficzny będzie lepiej? Spróbuj
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Jak nie wiadomo o co chodzi , to wiadomo , że chodzi o pieniądze , kobiety to materialistki proszę pana !
Dlatego masz konto na fotce tak? Meine liebe Gott
Słuchaj one tutaj mają 2 ścieżki hierarchizacji samców:
1) Zdjęcia - jeśli masz zdjęcia w otoczeniu atrakcyjnych kobiet / sławnych ludzi / przy ładnych autach / luksusowych apartamentach / w egzotycznych miejscach lub posiadasz ładne ciało napompowane Testosteronem Propionatem i je eksponujesz to ZYSKUJESZ W OCZACH PAŃ, jeśli takich nie masz to TRACISZ W OCZACH PAŃ
2) Oceniają Twoją przydatność jako komika i tamponu emocjonalnego żeby wykorzystać do zapewniania sobie rozrywki i pompowania EGO, dlatego musisz tańczyć na linie pomiędzy byciem super klaunem rozbawiającym księżniczki, a kochanym przyjacielem który będzie zaczytywał się w ich łzawych historiach spod znaku "Seba kolejny raz mnie uderzył ale go kocham i nie umiem od niego odejść".
Niemniej opcja nr. 1) Daje szanse na seks, opcja nr. 2) Daje szanse, że trafisz do friendzony i po prostu będziesz tracił czas, a jedyne co zyskasz (o ile jesteś dość inteligentny) to poznanie kobiecej natury i wyciągnięcie racjonalnych wniosków.
Pozdrawiam serdecznie
Tak - dlatego mam konto na fotce, zeby porozmawiac w wolnej chwili ( czasem mam sporo wolnego czasu) z inteligentnymi osobami , z ktorych przez 1,5 roku utworzyła sie raptem kilkuosobowa grupka (co swiadczy o tym , jacy ludzie tu orzebywają) . Reszta to uzalajace sie nad sobą zdesperowane pustaki, oraz ci uwazające, ze kobiety to tylko samo zło, puste materialistki lecące na wyglad i kase. Ci o których teraz mowa, to oczywiscie wieczni single, którzy z roznych powodów nie mają powodzenia u kobiet.
Ewka to nawet nie ma sensu, jesteśmy tu obrażane non stop bo co my tu robimy? Pewnie szukamy nadzianego bolca, który nas dopieści. Ostatnio non stop faceci tu się żalą na kobiety, szkoda nie zaczną od siebie. Udawanie maczo, tego jaki on jest zajefany co on fajnego ma sprawia że ich ego rośnie. Kiedyś mówiło się że jak facet ma małego to ma duże auto żeby sobie przedłużyć i chyba dalej tak jest
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает