krzysie25
krzysie25
  24 maja 2019 (pierwszy post)

Hej Nazywam się Krzysiek mam 26 lat z jestem województwa Małopolskiego mieszkam na wsi w pięknej okolicy ale jestem bardzo samotnym chłopakiem prócz rodziny nie mam nikogo ale mimo to jestem miłym towarzyskim chłopakiem opiekuńczy odważnym z dużym poczuciem humoru interesuje się sportem e-sportem filmami mam dużą kolekcje płyd na dvd ponad 100 :) i szukam dziewczyny tutaj też wolnej samotnej z województwa śląskiego małopolskiego podkarpackiego wiek nie ważny z którą będę mu bym pogadać pożartować pośmiać się która czasem by mnie po przyjacielsku odwiedziła na kawkę by wpadła która ze chciała by mnie poznać takim jaki jestem bo mam jedną małą wadę jestem niepełnosprawny nie jestem debilem czy zbokiem tylko jestem niepełnosprawnym facetem a czy jest tu jakaś kobieta dziewczyna która ze chce mnie na prawdą poznać takim jakim jestem wierze że tak piszcie na priv lub komętaże jeśli chcecie mnie poznać 😊😊😊

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.